Asociația Obștească „Centrul de Drept al Avocaților” este, din 1998, partenerul Agenției ONU pentru Refugiați (UNHCR). Asociația acordă asistență juridică tuturor refugiaților, persoanelor nedocumentate și persoanelor apatride, în problemele juridice legate de statutul lor pe teritoriul Republicii Moldova. De asemenea, Asociația „Centrul de Drept al Avocaților” cooperează cu instituțiile statului în activitățile de promovare și susținere a refugiaților, persoanelor  apatride și persoanelor nedocumentate.

În activitățile de răspuns la fluxul refugiaților din Ucraina, CDA a dezvoltat și continuă să lărgească, o rețea de consilieri juridici pe întreg teritoriul Republicii Moldova și în punctele de trecere a frontierei de stat. Există exemple de conlucrări foarte bune a acestei asociații cu APL-urile din mai multe localitati si raioane din Republica Moldova.

Pentru a vedea activitățile acestei asociației obștești, Vă invităm să vizitati www.cda.md și https://www.facebook.com/CentruldeDrept . Totodată, dacă refuțiații din localitățile Dvs. Au nevoie de suport juridic, nu ezitați să contactați Centrul de Drept al Avocaților la numărul de telefon:  
+373 60574848

Mai multe informații găsiți pe www.cda.md

Imprimare