În cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM vorbim despre activitatea aleșilor locali în această perioadă în care infecția prin coronavirus de tip noi a ajuns în mai multe localități din RM. Care sunt restricțiile impuse în localitățile unde a fost instituită carantina, cum au făcut față acestei situații locuitorii din Bălceana, Hâncești, de ce primarul orașului Sângerei riscă să fie amendat cu circa 25 000 de lei, cum este gestionată o comună primarul căreia este izolat la domiciliu, dar și de ce este nevoie ca autoritățile centrale să reglementeze statutul juridic al ședințelor online ale Consiliilor locale aflăm ascultând emisiunea „La Înălțime cu CALM.
Vă invităm să audiați edițiile noastre sâmbătă, de la ora 10.00, la Eco FM, duminică, de la ora 14.10, la Jurnal FM și luni, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 22.00) la radio Vocea Basarabiei.
Protagoniștii acestei ediții sunt primarul orașului Sângera Popa Valeriu; primarul orașului Stăuceni Alexandru Vornicu; primarul orașului Sângerei Arcadie Covaliov; primarul satului Bălceana, Hâncești Iurie Păsat; primarul comunei Sărata Veche, Fălești Maria Galiț și primarul de Carahasani, Ștefan Vodă Oleg Ciobanu. Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM!

Fișiere:

Emisiunea „La Înălțime cu CALM partea I

Emisiunea „La Înălțime cu CALM partea II

Imprimare