Prima 2013

Arhive Anuale: 2013

CALM solicită opinia membrilor privind proiectul Programului de Dezvoltare Strategică 2014-2016 a Inspecţiei financiare

în adresa CALM a parvenit o solicitare din partea Inspecției Financiare de a veni cu un aviz privind proiectul Programului de Dezvoltare Strategică 2014-2016 a Inspecţiei financiare.

CALM solicită opinia membrilor privind proiectul Hotărîrii Guvernului privind modul de stabilire și plata...

În adresa CALM a parvenit o solicitare din partea Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei de a veni cu un aviz privind proiectul Hotărîrii Guvernului privind modul de stabilire și plata a alocatiilor lunare de stat unor categorii de populație

CALM solicită opinia membrilor privind Proiectul Ghidului privind instruirea, practica de specialitate si activitatea...

În adresa CALM a parvenit o solicitare din partea Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei de a veni cu un aviz privind proiectul Ghidului privind instruirea, practica de specialitate si activitatea consilierilor de familie.

CALM solicită opinia membrilor privind proiectul hotărîrii Guvernului cu privire la aprobarea Strategiei pentru...

În adresa CALM a parvenit o solicitare din partea Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei de a veni cu un aviz privind proiectul hotărîrii Guvernului cu privire la aprobarea Strategiei pentru protecția copilului și familiei pentru perioada 2014-2020.

Au fost mărite alocaţiile în Fondul Rutier pentru lucrările de reparaţie şi întreţinere a...

Fondul Rutier pentru 2014 a fost majorat cu 65,2 mil. de lei, la 1,22 miliarde de lei, potrivit unei hotărâri de Guvern aprtobată în şedinţa la data de 30 decembrie 2013.

Ziarul VOCEA AUTORITĂȚILOR LOCALE nr.6

Ziarul VOCEA AUTORITĂȚILOR LOCALE nr.6

Ziarul VOCEA AUTORITĂȚILOR LOCALE nr.6

Ziarul VOCEA AUTORITĂȚILOR LOCALE nr.6

ȘEDINȚA DE TOTALIZARE A CONSILIULUI DE ADMINISTRARE CALM!

La 19-20 decembrie 2013 peste 100 primari au participat la ședința Consiliul de Administrare a Congresului Autorităţilor Locale din Moldova (CALM). De asemenea la şedinţă au participat în calitate de invitaţi membrii Parlamentului şi Guvernului Republicii Moldova, reprezentanți ai donatorilor şi ambasadelor. Obiectivul întrunirii a fost totalizarea activității CALM în 2013, evidenţierea realizărilor cheie, precum şi determinarea domeniilor prioritare de activitate pentru 2014.

CALM unește APL-urile de pe ambele maluri ale Nistrului

Reprezentanți ai autorităţilor publice locale de pe malul stâng au efectuat o vizită de studiu în Taraclia în cadrul unui proiect implementat de Congresul Autorităţilor Locale din Moldova și Agenţia de Dezvoltare Regională din regiunea transnistreană, cu sprijinul Programului UE-PNUD „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”. Detalii găsiţi în filmuleţul ataşat.

Ultimele articole

reset WAYcursor WAYcontrast WAYMarire Font WAYAlb negru WAYLinkuri WAY