Peste 1500 de locuitori din satul Brătuleni, raionul Nisporeni, au un motiv de bucurie, deoarece proiectul de construcție a apeductului pe o lungime de 13 kilometri, a fost finalizat cu succes.

Acest pas spre îmbunătățirea calității vieții locuitorilor, a fost posibil datorită investiției Guvernului Republicii Moldova, care a alocat 6,6 milioane de lei din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală.

Comunitatea din Brătuleni este una dintre cele 50 de localități din Moldova care se bucură de beneficiile aduse de construcția apeductelor și a sistemelor de canalizare, realizate cu succes prin intermediul Programului „Satul European”.

Programul „Satul European” nu doar a adus apă curată și sisteme de canalizare în satele Moldovei, dar a și creat un precedent important pentru dezvoltarea durabilă și modernizarea infrastructurii în comunitățile rurale.

“Continuăm să asigurăm implementarea cu succes a tuturor proiectelor de dezvoltare locală, consolidând astfel poziția țării ca un loc în care bunăstarea și progresul sunt accesibile pentru fiecare individ și comunitate,” spune ONDRL

Imprimare