Congresul Autorităților Locale din Moldova cu suportul Proiectului de Implicare Civică în Guvernarea Locală „MĂ IMPLIC” organizează la data de 13 septembrie 2023 ora 14:00 un Webinar cu tema „Argumente în susținerea poziției APL în procesul de delimitare a proprietății publice și în eventualele dispute asupra apartenenței bunurilor”, care se va desfășura pe E-Platforma pentru Guvernarea Locală: e-platforma.calm.md.

În cadrul webinarului vor fi prezentate aspecte și probleme generale privind delimitarea masivă și selectivă a proprietății publice; argumente în susținerea poziției APL în procesul de delimitare a proprietății publice; comentarii privind unele spețe (soluționate) din practica judiciară conexă; informația privind modificările legislative în domeniul delimitării proprietății publice aflate în procedura legislativă.

Webinarul este destinat primarilor, consilierilor locali, contabililor-șefi, inginerilor cadastrali, altor specialiști din primării și din domenii conexe.

Formator al Webinarului: Igor Cristal, expert CALM Participarea la acest eveniment va fi posibilă după înregistrarea și logarea pe platformă.

Pentru asistență poate fi contactat consultantul suport online Carolina Furdui – tel: 079588132.

Imprimare