Recent, Programul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională Programul Comunitatea Mea a împlinit doi ani de activitate în Republica Moldova. Ce reprezintă acest program, dar și care sunt activitățile și obiectivele acestuia aflăm în cadrul acestei ediții a emisiunii „La Înălțime cu CALM de la directorul Daniel Șerban.
Și în această perioadă, Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM) a organizat o serie de instruiri pentru primari și alți funcționari din cadrul APL. Care au fost subiectele abordate ne spun experții CALM Alexandru Morcov și Viorel Girbu, dar și președintele Rețelei Specialiștilor în domeniul reglementării proprietății funciare, șef de secție în cadrul Direcției Generale a Primăriei municipiului Chișinău Igor Cristal. Tot în cadrul acestei ediții îl cunoaștem pe primarul satului Taraclia, raionul Căușeni Vladimir Cucereavîi.
Emisiunea „La Înălțime cu CALM poate fi ascultată sâmbăta, de la ora 10.00, la Eco FM; duminica, de la ora 14.10, la Jurnal FM  și lunea, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 22.00), la radio Vocea Basarabiei. Toate edițiile anterioare le găsiți pe calm.md.Vă mulțumim că alegeți să fiți alături de noi! Oamenii informați suntem puternici!

Fișiere:
Imprimare