Deputatul Adunării Populare Grigorii Cadîn a promis să contribuie la construirea unui nou pod pietonal în satul Baurci, raionul Ceadîr-Lunga. 

Podul care leagă două părți ale localității de mult timp necesită reparații capitale. Anterior, primarul satului Baurci a declarat că proiectul de reconstrucție a podului a fost comandat, cu toate acestea, construirea podului așa și nu a început. 

Să contribuie la construcția podului a promis și deputatul Adunării Populare a Găgăuziei din partea satului Baurci, Grigorii Cadîn, scrie portalul de știri Gagauzinfo.MD. 

Politicianul a menționat că odată ce există o problemă, înseamnă că o vom rezolva. 

Trei ani în urmă am reparat acest pod pe banii mei proprii. Nu l-am rugat pe nimeni să mă ajute, am comandat lemn și am lucrat. Dar acum, la sesiunea consiliului sătesc am decis că podul necesită reparații capitale, cu construcții din beton armat. O vom face prin Adunarea Populară, prin Comitetul Executiv. Trebuie să găsim mijloace și s-o facem. Împreună vom rezolva această problemă, a conchis Grigorii Cadîn. 

Amintim că podul pietonal vechi din Baurci, aflat într-o stare deplorabilă, a fost demontat la sfîrșitul anului 2015. Atunci, autoritățile locale au promis că în termen de un an noul pod va fi construit.

 

Imprimare