Alături de cei mai mulți cetățeni ai Republicii Moldova ne exprimăm recunoștința față de modul în care a decis România să fie alături de noi în această perioadă extrem de dificilă pentru ambele state. Despre suportul acordat Republicii Moldova în cei zece ani de la semnarea Parteneriatului Strategic între România și Republica Moldova pentru integrarea europeană a statului nostru, dar și despre rolul asociațiilor autorităților locale din România și Republica Moldova în consolidarea relațiilor bilaterale vorbim în cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM cu Excelența Sa, Ambasadorul României în Republica Moldova Daniel Ionita.

Tot în această primăvară, CALM a împlinit zece ani de la fondare iar cu acest prilej a văzut lumina tiparului cartea „CALM 2010-2020, pentru o descentralizare și autonomie locală reală. În monografie sunt prezentate realizările aleșilor locali pe parcursul ultimului deceniu. Cartea este o dovadă a faptului că atunci când mai mulți oameni se unesc în jurul unei idei, rezultatele nu întârzie să apară.
Lipsa fondurilor disponibile la nivel local îi pune în dificultate pe mulți primari care trebuie să facă față epidemiei de COVID-19. Directorul executiv al CALM Viorel Furdui ne va oferi detalii la acest subiect. Vă mulțumim că alegeți să fiți alături de noi! Împreună suntem puternici!

Fișiere:
Imprimare