Ion Veste, primarul din satul Zaim, raionul Căușeni a lăsat cererea de demisie pe masa din biroul său de muncă și a plecat peste hotare. El deținea al treilea mandat de primar și printre consăteni avea reputație bună.

Plecarea primarului a uimit întreaga comunitate. Consătenii susțin că situația în sat s-a îmbunătățit considerabil în ultima vreme și nu au regretat că acum 11 ani au ales în fruntea satului un tânăr ambițios și empatic la nevoile comunității.

„A fost un om bun, după părerea mea. Dar de ce s-a dus…? Cred că e greu aici de trăit. A mai făcut câte ceva prin sat” spun consătenii dezamăgiți.

„Închei cel mai deosebit si onorant capitol din activitatea mea profesională – activitatea la Primăria Comunei ZAIM. (din motive strict personale/familiare).

Am lucrat împreună în ultimii 11 ani, iar aprecierea și sprijinul Vostru mi-au făcut lucrurile mai ușoare. Am învățat multe din experiența și provocările pe care le-am depășit împreună. Sunt recunoscător pentru sfaturile și răbdarea de care a-ți dat dovadă. Deși sunt trist că nu voi mai lucra cu voi, contribuția mea sper să fie întotdeauna apreciată. Voi fi onorat să rămân în legătură cu fiecare din voi ” declară edilul într-o postare pe Facebook.

În următoarele zile urmează să fie ales în funcție un nou primar interimar.

 

Imprimare