Sărbătorile de iarnă reprezintă perioada când rudele și prietenii din diasporă revin acasă și petrec vacanța alături de cei dragi. Mai mult, și cei de aici, din țară, ar putea alege Moldova ca destinație pentru câteva zile de vacanță. Dacă ai între 15 și 25 de ani și locuiești într-una dintre cele 33 de localități partenere ale proiectului PNUD „Migrație și dezvoltare locală”, finanțat de Guvernul Elveției (vezi lista aici), înregistrează-te la concursul de produse video pentru rețelele de socializare „Cu drag de acasă”.
 

Misiunea participantului (participantei) selectat(e) va fi să creeze un videoclip cu durata de maximum două minute pentru a fi postat pe rețelele sociale. Participanții selectați să participe la concurs îi vor avea ca mentori pe jurnaliștii de la #diez și vor fi ghidați pas cu pas în realizarea produselor video.

Povestește-ne ce s-a schimbat în localitatea ta, ce afaceri s-au deschis ori ce locații turistice au apărut, cine sunt oamenii care au participat la dezvoltarea economică a regiunii tale în ultimul an și de ce satul sau orașul tău poate fi o destinație pentru turiștii naționali și internaționali.

Concursul este organizat în cadrul proiectului Elveția-PNUD „Migrație și dezvoltare locală” în parteneriat cu diez.md.

Înregistrează-te pe acest link: https://rebrand.ly/cu_drag_de_acasa

Termen-limită: duminică, 28 noiembrie 2021

Lista localităților poate fi accesată și mai jos.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Extrage [14.92 KB]

Imprimare