Corpul Păcii SUA în Moldova, extinde termenul limita pentru depunerea formularelor la concursul de selectare a organizaţiilor partenere pentru a colabora cu voluntarii Americani din Programul Dezvoltare Comunitară şi Organizaţională(DCO) in perioada 2014-2016 (activitatea voluntarului in organizatie este pentru 2 ani).

Dacă sunteţi  Asociaţie Obştească sau Primarie, care este înregistrată oficial şi activează de cel putin 2 ani în Republica Moldova, vă invităm să aplicaţi pentru posibilitatea de a colabora cu un voluntar din SUA.

Incurajam cu deosebire organizatiile din sate, comune si centre raionale sa aplice la aceasta oportunitate.

O conditie importanta pentru colaborare este existenta unei persoane din cadrul organizatiei Dvs. disponibile sa colaboreze zilnic cu voluntarul in calitate de Partener.

Domeniile de activitate a voluntarilor din programul DCO sunt:

Dezvoltare Comunitară: dezvoltarea abilitatilor de lider la adulti, dezvoltarea tineretului si implicarii civice, sporirea eficientei utilizarii tehnologiilor informationale

Dezvoltare Organizaţională: imbunatatirea managementului organizational, cresterea durabilitatii financiare a organizatiei, sporirea capacitatilor de elaborare si implementare a proiectelor.

Formularul de solicitare precum si pachetul informativ poate fi accesat aici: http://moldova.peacecorps.gov/apply.php

Data limită de prezentare a formularului de solicitare a fost extinsa pina pe 17 Martie, 2014.

Rugam sa trimiteti formularele completate la adresa de email: vfrimupatel@md.peacecorps.gov si aciolan@md.peacecorps.gov, sau prin fax (022) 54 50 22.

In caz ca nu puteti accesa documentele anexate sau doriti mai multa informatie cu privire la Programul Dezvoltare Comunitară şi Organizaţională va rugam sa ne contactati:

Violeta Frimu-Patel – manager program

Tel. (022) 266 315, Email: vfrimupatel@md.peacecorps.gov

Ana Ciolan – specialist program

Tel. (022) 266 331, Email: aciolan@md.peacecorps.gov

Imprimare