CINE: Femei primari, secretare ale consiliilor locale şi preşedinte de raion – membre ale Reţelei Femeilor din cadrul Congresului Autorităţilor Locale din Moldova, se întâlnesc la Chişinău pentru a sărbători succesele pe care le-au obţinut la nivel local.  

CE: Cu ocazia Zilei Internaţionale a femeilor (8 martie), femeile din APL, dar şi ministre şi diplomate din R. Moldova se întrunesc pentru a discuta ce înseamnă „Femeia în localitate: Autoritate, Putere, Liderism”.

UNDE: Palatul Republicii, sala 2 B (intrarea din strada Nicolae Iorga, 21).

CÂND: 4 martie, ora 11:00

IMPORTANT: Femeile din localităţile Moldovei vor descrie experienţele pozitive în diverse domenii, precum perpetuarea valorilor naţionale, crearea de servicii sociale şi educaţionale de calitate, promovarea tradiţiilor şi culturii diverselor etnii. Cele mai reuşite modele vor fi premiate. Evenimentul se propune a fi o sărbătoare pentru cele care sunt lidere în localităţile din Republica Moldova.

          La eveniment sunt invitaţi şi bărbaţi primari care vor asigura atmosfera de sărbătoare pentru colegele din domeniul APL printr-un program artistic vast.

          Toate femeile din cadrul APL vor primi Eşarfa – simbol al autorităţilor publice.

Evenimentul cu genericul: „Femeia în localitate: Autoritate, Putere, Liderism” are scopul de a consolida Rețeaua Femeilor din cadrul CALM care reprezintă o platformă a tuturor femeilor din APL: primari, secretare ale consiliilor locale şi preşedinte de raion. Iniţiativa aparţine Congresului Autorităţilor Publice Locale şi este realizată cu suportul USAID, Agenţiei de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ) şi Organizaţiei Naţiunilor Unite în Moldova cu susţinerea financiară a Guvernelor Suediei şi Danemarcei.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să o contactați pe Dna. Nadejda DARIE, Secretarul-coordonator al Rețelei Femeilor din cadrul Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM)

tel: (022) 22-35-09; email: info@calm.md 

Imprimare