Buletinul informativ conține următoarele titluri:

1. 9 ANI DE CALM – O ISTORIE DE SUCCES A UNEI INSTITUȚII CARE A REUȘIT SĂ UNEASCĂ, NU SĂ DEZBINE! 

2. GINKA TCHAVDAROVA, EX-DIRECTOR EXECUTIV AL ASOCIAȚIEI APL DIN BULGARIA: „SCOPUL FINAL AL CALM ESTE SĂ SCHIMBE ÎN BINE SATELE ȘI ORAȘELE DIN REPUBLICA MOLDOVA!” 

3. EMIL DRĂGHICI, PREȘEDINTELE ASOCIAȚIEI COMUNELOR DIN ROMÂNIA: „NE-AM PROPUS SĂ ADUCEM CALM-UL ÎN STRUCTURILE EUROPENE, PRECUM ESTE COMITETUL EUROPEAN AL REGIUNILOR ȘI AM ȘI REUȘIT” 

4. PETER MICHALKO, ȘEFUL DELEGAȚIEI UE ÎN REPUBLICA MOLDOVA: CALM ESTE ȘI TREBUIE SĂ FIE UN PARTENER REPREZENTATIV AL FIECĂREI GUVERNĂRI 

5. AMBASADORUL ROMÂNIEI LA CHIȘINĂU DANIEL IONIȚĂ A ÎNCURAJAT CALM-UL ÎN DEMERSURILE DE PROMOVARE A PRINCIPIILOR DESCENTRALIZĂRII ȘI DEZVOLTĂRII LOCALE DURABILE! 

6. CONCEPTUL CALM PRIVIND SISTEMUL INFORMAȚIONAL UNIC DE EVIDENȚĂ A PATRIMONIULUI LOCAL A FOST PREZENTAT REPREZENTANȚILOR APL 

7. GHEORGHE FALCĂ, PRIMARUL COMUNEI GHINDEȘTI, FLOREȘTI: „CRED CĂ ANUME DATORITĂ CALM-ULUI AU FOST CREATE CONDIȚIILE CA AUTORITĂȚILE CENTRALE SĂ NE AUDĂ” 

8. EXPERȚII CALM ȘI AI PROIECTULUI EUWI+ AU ANALIZAT PROBLEMELE ATESTATE ÎN PROCESUL DE GESTIONARE A FONDULUI DE APĂ 

9. CALM LA SUMMIT-UL EUROPEAN AL REGIUNILOR ȘI ORAȘELOR: „ESTE NECESARĂ O ABORDARE NOUĂ – DE JOS ÎN SUS, BAZATĂ PE PRINCIPIUL EUROPEAN AL COEZIUNII TERITORIALE EXTINSE, CARE AR INCLUDE ȘI COLECTIVITĂȚILE LOCALE DIN REPUBLICA MOLDOVA!” 

10. CALM ÎN CADRUL GRUPULUI DE LUCRU FORMAT LA INIȚIATIVA PREMIERULUI PAVEL FILIP: „CONDIȚIILE ATRIBUIRII ÎNTOVĂRĂȘIRILOR POMICOLE STATUTULUI DE LOCALITATE TREBUIE SĂ CORESPUNDĂ NORMELOR DE URBANISM, ARHITECTURĂ ȘI AMENAJARE A TERITORIULUI” 

11. INIȚIATIVELE CALM LA NIVELUL UNIUNII EUROPENE DAU REZULTATE: NUMĂRUL FONDURILOR UE PENTRU APL VOR FI MAJORATE SUBSTANȚIAL ȘI VA FI CREAT UN FORUM CONSULTATIV PERMANENT CU APL! 

12. NATALIA PETREA, PRIMAR DE COSTEȘTI, IALOVENI: „NE DORIM LEGĂTURĂ DIRECTĂ CU FINANȚATORII EUROPENI” 

13. ION MUNTEANU, PRIMAR DE FETEȘTI, EDINEȚ: „VIORILE ȘI VIOLONCELELE FABRICATE ÎN FETEȘTI AJUNG ÎN TOATE COLȚURILE LUMII” 

14. PRIMARUL MUNICIPIULUI STRĂȘENI VALENTINA CASIAN: „SUSȚINEREA DE CARE SE BUCURĂ CALM-UL DIN PARTEA ASOCIAȚIILOR REPREZENTATIVE ALE APL DIN ROMÂNIA ESTE FOARTE BENEFICĂ PENTRU TOATE UNITĂȚILE ADMINISTRATIV-TERITORIALE DIN REPUBLICA MOLDOVA” 

Fișier:
Imprimare