Buletinul informativ conține următoarele titluri:

1. ASISTAȚI DE CALM, PESTE O MIE DE REPREZENTANȚI AI APL S-AU REUNIT ÎN CADRUL UNOR CONFERINȚE ONLINE! 

2. AMBASADORUL ROMÂNIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA DANIEL IONIȚĂ: „FOARTE MULTE PROIECTE AU FOST INIȚIATE ÎN BAZA COOPERĂRI DINTRE AUTORITĂȚILE LOCALE DIN ROMÂNIA ȘI REPUBLICA MOLDOVA” 

3. PRIMARUL DE GLODENI STELA ONUȚU: „DE LA TV AM AFLAT CĂ ÎN ORAȘ VA FI INSTITUITĂ CARANTINA” 

4. PRIMARUL DE FĂLEȘTI ALEXANDR SEVERIN: „ÎN SPITALUL RAIONAL DIN FĂLEȘTI LUCREAZĂ DOAR ȘASE MEDICI ÎN TREI SCHIMBURI” 

5. PRIMARUL MUNICIPIULUI EDINEȚ CONSTANTIN COJOCARU: „ÎN SITUAȚII DE CRIZĂ TREBUIE SĂ NE ASUMĂM ANUMITE RESPONSABILITĂȚI” 

6. AUTORITĂŢILE DIN ORAŞUL CAHUL NU AU PERMIS REDESCHIDEREA PIEŢELOR AGROALIMENTARE 

7. CALM ÎȘI EXPRIMĂ PROFUNDA ÎNGRIJORARE ÎN LEGĂTURĂ CU REVENIREA LA PRACTICILE DE FOLOSIRE A ORGANELOR DE DREPT ALE STATULUI ÎN CALITATE DE INSTRUMENT DE PRESIUNE ASUPRA UNOR REPREZENTANȚI AI AUTORITĂȚILOR LOCALE! 

8. APL – ULTIMA SPERANȚĂ ȘI REDUTĂ ÎN LUPTA CONTRA PANDEMIEI! 

9. DIRECTORUL EXECUTIV AL CALM VIOREL FURDUI: „ACEASTĂ CRIZĂ PANDEMICĂ NE ARATĂ ROLUL INCONTESTABIL AL AUTORITĂȚILOR LOCALE ȘI DE CE ESTE NECESAR DE A AVANSA PE CALEA DESCENTRALIZĂRII ȘI AUTONOMIEI LOCALE” 

10. PRIMARUL COMUNEI COȘNIȚA, DUBĂSARI ALEXEI GAFELI: „NE DERUTEAZĂ UNELE INIȚIATIVE ALE GUVERNULUI” 

11. CALM CONSTATĂ MAI MULTE IMPEDIMENTE ÎN DESFĂȘURAREA LA DISTANȚĂ A PROCESULUI EDUCAȚIONAL TIMPURIU ȘI PROPUNE SOLUȚII! 

12. EXEMPLU DE SOLIDARITATE! CONAȚIONALII DE PESTE HOTARE AU TRIMIS LA COLIBAȘI LOTURI DE MĂȘTI, MĂNUȘI ȘI DEZINFECTANȚI! 

13. PRIMARUL DE PUHĂCENI, ANENII NOI VEACESLAV PLĂMĂDEALĂ: „DACĂ AM AVEA UN POLIȚIST PERMANENT ÎN SAT AȘ FACE GARDĂ POPULARĂ ȘI CRED CĂ ÎNTR-UN AN AM PUTEA TRĂI CA ÎN RAI.” 

14. EXPERTUL CALM VIOREL GÎRBU: „RISCURI MAJORE PENTRU BUGETELE LOCALE – IMPACTUL NEFAST AL PANDEMIEI ÎNTR-UN SISTEM ECONOMIC ȘI FINANCIAR EXCESIV DE CENTRALIZAT!”  

Fișier:
Imprimare