16 reprezentanți ai administrației publice locale și societății civile din satul Colibași, raionul Cahul au participat la atelierul de validare a Planului de Acțiuni privind colaborarea APL – Societatea Civilă. Atelierul dat este parte a unei serii de activități (32 la număr) care vor fi organizate în toate raioanele din țară.
Activitatea a avut loc în incinta primăriei s. Colibași, având drept agrearea de către grupul de lucru a Planului de Acțiuni privind colaborarea între APL și ceilalți actori din comunitate, privind soluționarea problemei cimitirului vechi din localitate, care va fi transformat într-un spațiu verde bine amenajat. Ulterior, participanții la atelier vor înainta un demers către noul consiliu sătesc din localitate pentru a fi luată decizia privind soluționarea problemei selectate de către grupul de lucru.
Acest eveniment a fost organizat în cadrul proiectului „Consolidarea democrației în Moldova prin alegeri incluzive și transparente”, implementat de PNUD Moldova cu suportul financiar al poporului american oferit prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Ambasadei Marii Britanii la Chișinău oferit prin intermediul Fondului pentru Buna Guvernare, iar CALM este partener de implementare.
Imprimare