La data de 22 iulie 2020, a avut loc webinarul tematic: “Metodologia de determinare, aprobare și aplicare a tarifelor pentru serviciul public de alimentare cu apă, de canalizare și epurare a apelor uzate”dedicat specialiștilor contabili și economiști din cadrul întreprinderilor de alimentare cu apă și de canalizare, membre AMAC.

Webinarul a fost deschis de către dnul. Andrei Sulă, șef Departament aprovizionare cu apă și canalizare, ANRE. Formator în cadrul evenimentului a fost dna. Olga Lozan, șef secție Tarife și Analize, ANRE. Au fost discutate și abordate subiecte cu referire la Metodologia de determinare, aprobare și aplicare a tarifelor pentru serviciul public de alimentare cu apă, de canalizare și epurare a apelor uzate; etapele procesului de aplicare a metodologiei; etapele procesului de avizare și aprobare a tarifelor. 

Astfel, peste 100 de participanți printre care specialiști contabili și economiști din cadrul întreprinderilor de alimentare cu apă și de canalizare, reprezentanți ai administrației publice locale, reprezentanți ADR, precum și alți specialiști din sector au participat la eveniment.

 Webinarul a fost organizat de către Asociația ”Moldova Apă-Canal” (AMAC) în parteneriat cu Agenția Națională de Reglementare în Energetică (ANRE), și suportul Proiectului Modernizarea Serviciilor Publice Locale, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (MSPL/GIZ).

Proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova” (MSPL) care este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), Uniunea Europeană, Guvernul României, Guvernul Suediei și Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).

Video

Recomandări cu privire la argumentarea calculelor articolelor consumurilor şi cheltuielilor la „ Metodologia de determinare, aprobare şi aplicare a tarifelor pentru serviciul public de alimentare cu apă, de canalizare şi epurare a apelor uzate.”(Ediția III) (în format interactiv)

 

  • Fișiere:

 

Imprimare