La data de 17 mai 2021, a avut loc o ședință online cu participarea promotorilor din Franța și Elveția, juniorii asociației băștinașilor din Cărpineni, agenții economici și primarul localității.

S-au discutat proiectele și inițiativele realizate cu suportul băștinașilor, dar și a partenerilor naționali: Fondul Ecologic Național și internaționali: PNUD/MIDL, USAID/Comunitatea Mea, ALDA în domeniile: infrastructura de apă, drumuri locale, dezvoltare economică locală, cultură, amenajarea localității cu bănci, livrarea de produse para farmaceutice pentru spitalul din Cărpineni.
Au fost trecute în revistă rezultatele activității asociației, dar și perspectivele de dezvoltare în diferite domenii. În mod special, s-a discutat despre posibilitatea implicării promotorilor de peste hotare în preluarea experiențelor pozitive în afaceri artizanale pentru potențialii antreprenori din Cărpineni.
S-au pus în discuție și planurile asociației pentru anul 2021, cum ar fi: modificarea și reînregistrarea statutului asociației, găsirea unui sediu pentru activitățile asociației, începerea lucrărilor de proiectare și amenajare a parcului central.
Activitatea face parte din proiectul PNUD/MiDL, susținut de Guvernul Elveției.
Imprimare