print
Tinerii de la AdB Junior din Ciuciulea au repurtat prima victorie semnificativă - obținerea unui grant în cadrul concursului național de proiecte ecologice cu genericul „Protejând râurile mici, salvăm râurile mari!”
22.03.2020

Tinerii de la AdB Junior din Ciuciulea au repurtat prima victorie semnificativă-obținerea unui grant în cadrul concursului național de proiecte ecologice cu genericul „Protejând râurile mici, salvăm râurile mari!”. Proiectul prevede lichidarea gunoiștii din zona de izvorâre a răului Ciuciuleanca, afluent al Camencii; curățirea și amenajarea izvorului și a unei fântâni; plantarea puieților, instalarea indicatoarelor și a panourilor-avertisment de interdicție a depozitării deșeurilor pe teritoriul fostei grădini zoologice.

Astfel, într-un timp foarte scurt, tinerii au reușit să avanseze rapid de la primul exercițiu de desene în cadrul MiDL, la crearea asociației de juniori, apoi la scrierea primului proiect pentru Apelul MiDL. Iar, acum, obținerea unui grant pentru realizarea unei inițiative mult așteptate de comunitate-primul pas spre restabilirea grădinii zoologice din Ciuciulea.

Copyright © 2020 Congresul Autorităţilor Locale din Moldova Toate drepturile rezervate.