Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | PROVOCĂRILE AUTORITĂȚILOR PUBLICE LOCALE ÎN PERIOADA DE CRIZĂ!

vezi mai mult

CALM și Programul Comunitatea Mea vor colabora în vederea îmbunătățirii sistemului de administrare publică locală, a cadrului legislativ și a capacităților autorităților locale!
29.05.2020     
 
Alexandru Sîrbu, primarul de Cubolta, Sângerei: „ Descentralizarea financiară - în această direcție trebuie dezvoltate politicile statului"
28.05.2020     
 
Leonid Boaghi, primar de Sireț, Strășeni: „Ne dorim să nu fie atât de mare discrepanța dintre rural și urban și cred că putem face acest lucru"
28.05.2020     
 
Lidia Jubea, primar al satului Tănătari, raionul Căușeni: „Dacă nu ne implicăm noi, atunci cine? Dacă nu acum, atunci când"
27.05.2020     
 
Primarul de Tocuz, Căușeni Alexandru Țurcan: „Din satul nostru oamenii nu pleacă"
26.05.2020     
 

PROVOCĂRILE AUTORITĂȚILOR PUBLICE LOCALE ÎN PERIOADA DE CRIZĂ!

      
18.05.2020    

În cadrul acestei ediții a emisiunii „La Înălțime cu CALM" aflăm cum fac față autoritățile locale din întreaga lume situației de criză cauzată de pandemie, dar și care sunt instrumentele necesare pentru a trece mai ușor prin această provocare. De asemenea, vă invităm să cunoașteți câțiva primari și inițiativele acestora. Protagoniștii ediției sunt experții CALM Alexandru Osadci și Alexandru Morcov, primarul de Săiți, Căușeni Valeriu Musteață; primarul de Antonești, Ștefan Vodă Nadejda Morari; primarul de Olănești, Ștefan Vodă Iurie Ostafii și primarul de Căplani, Ștefan Vodă Valeriu Tabunșcic. Emisiunea „La Înălțime cu CALM" poate fi ascultată sâmbăta, de la ora 10.00, la Eco FM http://ecofm.md/asculta-live/; duminica, de la ora 14.10, la Jurnal FM http://live.jurnalfm.md:8000/;?type=http&nocache=474594 și lunea, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 22.00), la radio Vocea Basarabiei https://voceabasarabiei.md/live-radio. Toate edițiile anteriore le găsiți pe calm.md. Vă mulțumim că alegeți să fiți alături de noi! Împreună suntem puternici!

Fișiere:

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea I

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea II