Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | La multi ani CALM! 10 ani pentru o descentralizare și autonomie locală reală!

vezi mai mult

Bălceana, Hâncești – drama primei comunități din Republica Moldova afectate de pandemie
09.04.2020     
 
Primarul de Sângerei Arcadie Covaliov riscă să plătească amendă de 25 000 lei. „Au ales să ne sancționeze selectiv ceea ce înseamnă că eu sunt ținta"
08.04.2020     
 
Primarul comunei Sărata Veche, Fălești Maria Galiț: „Pentru o bună parte din copii alimentarea de bază era în cadrul instituțiilor de învățământ"
07.04.2020     
 
Oleg Ciobanu, primar de Carahasani „Am cerut instituirea regimului de carantină deoarece nu se știe cum vor evolua lucrurile"
07.04.2020     
 
Primarul orașului Sângera Valeriu Popa: „Sperăm să se înțeleagă că cetățenii pot să ne ajute doar dacă stau acasă"
07.04.2020     
 

La multi ani CALM! 10 ani pentru o descentralizare și autonomie locală reală!

      
21.03.2020    

La 21 martie 2020 se împlinesc 10 ani de la constituirea Congresului Autorităților Locale din Moldova! Este un deceniu de când autonomia locală și interesele autorităților locale din Republica Moldova sunt apărate și promovate. Au fost multe încercări, dar prin unitatea noastră am demonstrat că suntem o forță de nestăvilit. Le mulțumim aleșilor locali care acum zece ani au crezut în această idee, dar și tuturor celor care în această perioadă au îmbrățișat același crez! Vă promitem că și de acum înainte nu vom trăda angajamentele pe care ni le-am asumat și vom face tot ce depinde de noi pentru a fortifica autonomia locală, astfel încât cetățenii din comunitățile noastre să poată avea condiții decente de trai, aici, acasă! La mulți ani, CALM! La mulți ani , autonomie locală! La mulți ani, prieteni!