Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | CALM și Asociația Orașelor din România fac front comun pentru ca și comunitățile locale din RM să beneficieze de mai multe fonduri!

vezi mai mult

Oleg Ciobanu, primar de Carahasani „Am cerut instituirea regimului de carantină deoarece nu se știe cum vor evolua lucrurile"
07.04.2020     
 
Primarul orașului Sângera Valeriu Popa: „Sperăm să se înțeleagă că cetățenii pot să ne ajute doar dacă stau acasă"
07.04.2020     
 
Activitatea autorităților publice locale în vremuri de pandemie!
06.04.2020     
 
Valentin Guțan: „De fiecare dată când ies din casă sper că totul va fi bine”
02.04.2020     
 
Primarul de Sângerei Arcadie Covaliov: „Testarea masivă a populației ne va costa mai puțin decât tratarea”
02.04.2020     
 

CALM și Asociația Orașelor din România fac front comun pentru ca și comunitățile locale din RM să beneficieze de mai multe fonduri!

      
20.02.2020    

Mai mulți primari de orașe din Republica Moldova au avut ocazia să interacționeze cu colegii din România, să stabilească noi legături de cooperare, dar și să vadă cum funcționează administrația locală din Gura Humorului, acolo unde a avut loc întrunirea cu membrii Asociației Orașelor din România. Dezbatem acest subiect în cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM" cu Ionel Chiriță, președintele executiv al Asociației Orașelor din România; Alexandru Bujorean, primarul orașului Leova și Marina Dîmcenco, primarul orașului Bucovăț. Tot în cadrul acestei ediții îi cunoaștem pe Stela Onuțu, primarul orașului Glodeni; Victor Mutruc, primarul satului Egoreni, Soroca; Veronica Cupcea, primarul comunei Sărătenii Vechi, Telenești și Tudor Țurcanu, primarul comunei Ratuș, Telenești. Emisiunea „La Înălțime cu CALM" este transmisă sâmbătă, de la ora 10.00, la Eco FM; duminica, de la ora 14.10, la Jurnal FM și lunea, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 22.00), la radio Vocea Basarabiei. Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM"! Oamenii informați sunt puternici!

Fișiere:

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea I

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea II