Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | PRIMARII ÎN SLUJBA COMUNITĂȚILOR!

vezi mai mult

Reprezentanții APL vor avea posibilitatea să cunoască modalitățile de integrarea a migrației în dezvoltarea locală!
12.12.2019     
 
Primar de Mereșeuca, Ocnița Emilia Albu: „CALM-ul a devenit unica organizație care nu ne repartizează pe criterii politice"
12.12.2019     
 
Primarul orașului Otaci Dmitrii Zavrotschii: „Trebuie doar să ne unim eforturile și sunt convins că vom reuși"
12.12.2019     
 
Femeile primar din Sud-Estul Europei s-au întrunit în Serbia!
11.12.2019     
 
Iriada Jitari, primar de Sauca, Ocnița: „Să se întoarcă miliardul furat și eu voi putea face tot de ce avem nevoie în localitate"
11.12.2019     
 

PRIMARII ÎN SLUJBA COMUNITĂȚILOR!

      
25.11.2019    

Cum am putea să motivăm tinerii să rămână în Republica Moldova? Ce măsuri se întreprind pentru a dezvolta turismul rural? Ce facem pentru ca bătânețea să nu mai fie o povară atât de grea pentru oamenii de la sate? Ce greșeli ar trebui să evite noii primari?
La toate aceste întrebări încercăm să găsim răspunsuri de la unii aleși locali cu o experiență mai mare în domeniul APL: Nicolae Dandiș, primarul municipiului Cahul, Mihai Catan, primar de Molești, Ialoveni; Valentina Carastan, primar de Slobozia Mare, Cahul și Sergiu Cetulean, primarul comunei Parcani, Soroca. Emisiunea „La Înălțime cu CALM" este transmisă în fiecare zi  de sâmbătă, de la ora 10.00, la Eco FM și în fiecare duminică, de la ora 14.10, la Jurnal FM. Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți alături de noi! Oamenii informați sunt puternici!

Fișiere:

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea I

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea II