Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | ALEȘII LOCALI ÎȘI PROPUN SĂ ADUCĂ SCHIMBAREA!

vezi mai mult

Noi ședințe ale Filialelor CALM în teritoriu!
16.12.2019     
 
Primarul de Gârbova, Ocnița Iurii Seinic: „Pe la jumătatea primului mandat intenționam să renunț la această activitate dar oamenii m-au convins să rămân"
16.12.2019     
 
Primarul comunei Berlinți, Briceni Viorica Oleinic: „Cele două sate din comună rămaseră uitate de toți"
16.12.2019     
 
Mihai Ursu, primar de Cotiujeni: „Noi, primarii din raionul Briceni, ne străduim să fim uniți chiar dacă politicul mai încearcă să ne dezbine"
16.12.2019     
 
Primarul comunei Colicăuți, Briceni Lilian Țapu: „De pe loc se văd mai bine problemele, de sus vizibilitatea este mai mică"
16.12.2019     
 

ALEȘII LOCALI ÎȘI PROPUN SĂ ADUCĂ SCHIMBAREA!

      
18.11.2019    

În urma alegerilor din 20 octombrie mai multe localități din Republica Moldova și-au ales primari tineri, cu vârsta de până la 30 de ani. Să fie tinerețea un avantaj, să înțelegem că tinerii încearcă să-și găsească rostul în satele noastre? De ce unii candidați au renunțat la funcții cu salarii mai mari pentru a administra localități cu nenumărate probleme? Ce reprezintă CALM-ul pentru primari? La acestea, dar și la alte întrebări încercăm să aflăm răspunsul în cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM" c de la Victoria Butuc - Guranda, primar al satului Dănceni, Ialoveni; Ion Creangă, primar al comunei Ocnița, raionul Ocnița; Eugenia Anghelici, primar al comunei Hîrtopul Mare, Criuleni, Ala Guzun, primar al satului Bilicenii Vechi, Sîngerei și experții CALM Viorel Girbu și Octavii Ivanov. Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM"! Oamenii informați sunt puternici!

 

Fișiere:

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea I

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea II