Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | Buletin informativ pentru perioada 16-31 iulie 2019

vezi mai mult

Primarul de Tocuz, Căușeni Alexandru Țurcan: „Din satul nostru oamenii nu pleacă"
26.05.2020     
 
Primarul de Ciuflești, Căușeni Sergiu Pîrlog: „CALM este familia tuturor primarilor"
26.05.2020     
 
FINANȚELE PUBLICE LOCALE ȘI LEGILE CE ÎNGRĂDESC ACTIVITATEA APL ÎN VIZORUL CALM!
25.05.2020     
 
Primarul Emanuil Manolov, noul președinte NALAS: „Trebuie depuse eforturi pentru sporirea descentralizării și acordarea mai multor drepturi și resurse autorităților locale”
22.05.2020     
 
Tatiana Țurcan, primarul comunei Vinogradovca, Taraclia: „Legile neconsultate și rupte de realități generează ilegalități și blochează activitatea APL!”
22.05.2020     
 

Buletin informativ pentru perioada 16-31 iulie 2019

      
02.08.2019    

Buletinul informativ conține următoarele titluri:

1. CALM A SEMNAT UN MEMORANDUM DE COOPERARE CU PROGRAMUL USAID „COMUNITATEA MEA"!

2. DUMITRU VÎSOȚCHI, PRIMAR DE CIOBURCIU, ȘTEFAN VODĂ: „CALM-UL ÎMPREUNĂ CU PRIMARII SUNT PUTEREA STATULUI DE CARE ORICE GUVERNARE TREBUIE SĂ ȚINĂ CONT" 

3. GRIGORE POLICINSCHI, PREȘEDINTELE RAIONULUI DUBĂSARI: „NUMĂRUL BENEFICIARILOR DE AJUTOR SOCIAL A SCĂZUT DRASTIC NU PENTRU CĂ OAMENII AU ÎNCEPUT SĂ TRĂIASCĂ MAI BINE, DAR DIN CAUZA BIROCRATIZĂRII EXCESIVE A ACESTUI PROCES" 

4. IMPLEMENTAREA PROGRAMULUI GUVERNAMENTAL ȘI REDIRECȚIONAREA MAI MULTOR VENITURI CĂTRE APL – SUBIECT DE DISCUȚII ÎNTRE CALM ȘI MINISTERUL FINANȚELOR! 

5. DEPUTATUL PETRU FRUNZE: „VOM ACORDA O AUTONOMIE MAI MARE APL PENTRU CA PRIMARII SĂ NU DEPINDĂ DE PARTIDELE POLITICE DE LA GUVERNARE" 

6. SITUAȚIA DEMOCRAȚIEI LOCALE DIN REPUBLICA MOLDOVA DIN ULTIMII ANI A DEGRADAT ȘI NECESITĂ ACȚIUNI CONCRETE DIN PARTEA GUVERNANȚILOR! 

7. CALM S-A PRONUNȚAT PENTRU CONTINUAREA PROGRAMULUI „DRUMURI BUNE” ȘI REPARTIZAREA ECHITABILĂ A RESURSELOR EXISTENTE PENTRU REALIZAREA LUI! O ADRESARE ÎN ACEST SENS A FOST EXPEDIATĂ GUVERNULUI! 

8. PRIMARUL ORAȘULUI CĂINARI MARIA GHELAN: „LA CALM GĂSESC RĂSPUNS LA ÎNTREBĂRILE CARE MĂ PREOCUPĂ!" 

9. REDIRECȚIONAREA MAI MULTOR VENITURI ÎN BUGETELE LOCALE – O ETAPĂ ESENȚIALĂ ÎN PROCESUL DE DESCENTRALIZARE! 

10. APL SUNT INSTRUITE ÎN VEDEREA IMPLEMENTĂRII MECANISMULUI DE COORDONARE A POLITICII DE STAT PE DOMENIUL DMD ÎN DEZVOLTAREA LOCALĂ 

11. CAHUL ŞI UNGHENI VOR BENEFICIA DE SUSŢINERE ÎN CADRUL UNUI NOU PROIECT FINANŢAT DE UE 

12. CELE MAI BUNE PRACTICI DIN COMUNITĂȚILE LOCALE DIN MOLDOVA URMEAZĂ SĂ FIE DESCOPERITE ÎN CADRUL PROGRAMULUI BUNELOR PRACTICI, REALIZAT DE IDIS „VIITORUL”. AFLĂ CARE SUNT ACESTEA 

Fișier:

Buletin informativ pentru perioada 16-31 iulie 2019