Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | Echipa CALM gata să lupte cu echipa Ucrainei, în frunte cu Klitschko, dar și cu alte echipe de top!

vezi mai mult

CALM a participat la atelierul de lucru privind necesitatea creării unei platforme de coordonare a APL și descentralizării!
21.05.2019     
 
 
Filialele CALM și ACoR cooperează în vederea accesării proiectelor transfrontaliere!
21.05.2019     
 
Președintele Congresului Autorităților Locale și Regionale al Consiliului Europei Anders Knape: „Rolul autorităților locale și regionale este crucial în procesul de reconstruire a democrației europene”
20.05.2019     
 
 

Echipa CALM gata să lupte cu echipa Ucrainei, în frunte cu Klitschko, dar și cu alte echipe de top!

      
07.05.2019    

Asociația Orașelor din Ucraina, condusă de primarul orașului Kiev Vitaliy Klitschko a invitat Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM) să participe la campionatul de mini-fotbal „Cupa Kiev”. Evenimentul va avea loc în perioada 24-26 mai în capitala Ucrainei și este o etapă premergătoare a finalei ce va avea loc în Australia.  La evenimentul ce va avea loc la Kiev au fost invitate să participe echipe de primari din Marea Britanie, Suedia, Irlanda, Ucraina și Republica Moldova.

În acest sens, la 7 mai, o echipă de primari din Republica Moldova au efectuat antrenamente pentru a reprezenta destoinic Republica Moldova în cadrul acestei competiții. Totodată, evenimentul de la Kiev va fi un bun prilej pentru aleșii locali din Republica Moldova să stabilească noi relații cu colegii lor din alte state.

Serviciul de Comunicare al CALM