Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | Echipa CALM gata să lupte cu echipa Ucrainei, în frunte cu Klitschko, dar și cu alte echipe de top!

vezi mai mult

CALM a semnat un protocol de cooperare cu Asociația Municipalităților din Rusia
18.08.2019     
 
Directorul executiv al CALM Viorel Furdui: „Toată clasa politică trebuie să înțeleagă că dacă nu dărâmăm această verticală a puterii, în zadar mai vorbim despre o justiție independentă”
15.08.2019     
 
Ana Moraru: „Să lăsăm primarii în pace și să ne privim în oglindă”
15.08.2019     
 
Un primar!
15.08.2019     
 
Primarul municipiului Edineț, vicepreședintele CALM Constantin Cojocaru: „Dacă nu vom contribui la dezvoltarea economiilor locale, RM va fi sortită să bată încă mulți ani pasul pe loc"
15.08.2019     
 

Echipa CALM gata să lupte cu echipa Ucrainei, în frunte cu Klitschko, dar și cu alte echipe de top!

      
07.05.2019    

Asociația Orașelor din Ucraina, condusă de primarul orașului Kiev Vitaliy Klitschko a invitat Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM) să participe la campionatul de mini-fotbal „Cupa Kiev”. Evenimentul va avea loc în perioada 24-26 mai în capitala Ucrainei și este o etapă premergătoare a finalei ce va avea loc în Australia.  La evenimentul ce va avea loc la Kiev au fost invitate să participe echipe de primari din Marea Britanie, Suedia, Irlanda, Ucraina și Republica Moldova.

În acest sens, la 7 mai, o echipă de primari din Republica Moldova au efectuat antrenamente pentru a reprezenta destoinic Republica Moldova în cadrul acestei competiții. Totodată, evenimentul de la Kiev va fi un bun prilej pentru aleșii locali din Republica Moldova să stabilească noi relații cu colegii lor din alte state.

Serviciul de Comunicare al CALM