Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | LA MULȚI ANI, AUTONOMIE LOCALĂ!

vezi mai mult

CALM a semnat un protocol de cooperare cu Asociația Municipalităților din Rusia
18.08.2019     
 
Directorul executiv al CALM Viorel Furdui: „Toată clasa politică trebuie să înțeleagă că dacă nu dărâmăm această verticală a puterii, în zadar mai vorbim despre o justiție independentă”
15.08.2019     
 
Ana Moraru: „Să lăsăm primarii în pace și să ne privim în oglindă”
15.08.2019     
 
Un primar!
15.08.2019     
 
Primarul municipiului Edineț, vicepreședintele CALM Constantin Cojocaru: „Dacă nu vom contribui la dezvoltarea economiilor locale, RM va fi sortită să bată încă mulți ani pasul pe loc"
15.08.2019     
 

LA MULȚI ANI, AUTONOMIE LOCALĂ!

      
01.02.2019    

Congresul Autorităților Locale din Moldova vă felicită cu ocazia Zilei Autonomiei Locale și a lucrătorului din adminstrația publică locală! Vă mulțumim pentru dedicație și dăruire, vă urăm sănătăte, condiții bune de muncă și de trai, descentralizare reală pentru ca efortul pe care îl depuneți în activitate să dea cât mai multe roade, bucurii de la cei dragi și încredere în viitor! CALM a fost întotdeauna alături de DVS. Cunoaștem prin ce ați trecut și treceți pentru a dezvolta localitățile. Unitatea noastră a demonstrat că putem genera schimbările necesare în legislație care să ofere șanse pentru a schimba la față comunitățile pe care le reprezentați. Încă este mult de lucru pentru ca autonomia locală și descentralizarea să fie consolidate ireversibil în Republica Moldova și să devină pilonul principal al dezvoltării și modernizării țării. Suntem însă convinși că împreună vom reuși. Profesionalismul DVS este apreciat de către cetățenii care vă susțin. Trebuie să recunoaștem cu toții că datorită conducătorilor din administrația locală multe localități din Republica Moldova au fost scoase din beznă și noroi. Pe bună dreptate sunteți o parte a patrimoniului național! Dumnezeu să vă păzească și să vă dea putere pentru a continua implementarea inițiativelor la nivel local.  La mulți și rodnici ani, autonomie locală! La mulți și frumoși ani, colegi și prieteni!

Cu deosebit respect,

Tatiana Badan - Președinte al CALM

Viorel Furdui - Director Executiv al CALM