Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | LA MULȚI ANI, AUTONOMIE LOCALĂ!

vezi mai mult

Directorul executiv al CALM Viorel Furdui: „Sper ca aceste alegeri vor aduce o clasă politică cu gândire strategică de stat care nu va dezbina, dar va uni societatea!”
22.02.2019     
 
CALM pledează pentru promovarea la nivelul UE a intereselor APL din RM! Premierul României Viorica Dăncilă: „Vom fi avocații Republicii Moldova în plenul instituțiilor europene!”
21.02.2019     
 
CALM și Asociația Orașelor Înfrățite din SUA stabilesc noi relații de cooperare!
20.02.2019     
 
CALM INTERNAȚIONAL: MAI MULTĂ ATENȚIE PENTRU APL, MAI MULTE PROGRAME ȘI FINANȚĂRI CU ACCES DIRECT PENTRU COMUNITĂȚILE LOCALE!
19.02.2019     
 
Rețeaua profesională a contabililor din APL - la ultima etapă de realizare!
18.02.2019     
 

LA MULȚI ANI, AUTONOMIE LOCALĂ!

      
01.02.2019    

Congresul Autorităților Locale din Moldova vă felicită cu ocazia Zilei Autonomiei Locale și a lucrătorului din adminstrația publică locală! Vă mulțumim pentru dedicație și dăruire, vă urăm sănătăte, condiții bune de muncă și de trai, descentralizare reală pentru ca efortul pe care îl depuneți în activitate să dea cât mai multe roade, bucurii de la cei dragi și încredere în viitor! CALM a fost întotdeauna alături de DVS. Cunoaștem prin ce ați trecut și treceți pentru a dezvolta localitățile. Unitatea noastră a demonstrat că putem genera schimbările necesare în legislație care să ofere șanse pentru a schimba la față comunitățile pe care le reprezentați. Încă este mult de lucru pentru ca autonomia locală și descentralizarea să fie consolidate ireversibil în Republica Moldova și să devină pilonul principal al dezvoltării și modernizării țării. Suntem însă convinși că împreună vom reuși. Profesionalismul DVS este apreciat de către cetățenii care vă susțin. Trebuie să recunoaștem cu toții că datorită conducătorilor din administrația locală multe localități din Republica Moldova au fost scoase din beznă și noroi. Pe bună dreptate sunteți o parte a patrimoniului național! Dumnezeu să vă păzească și să vă dea putere pentru a continua implementarea inițiativelor la nivel local.  La mulți și rodnici ani, autonomie locală! La mulți și frumoși ani, colegi și prieteni!

Cu deosebit respect,

Tatiana Badan - Președinte al CALM

Viorel Furdui - Director Executiv al CALM