Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | Buletin informativ pentru perioada 16-23 noiembrie 2018

vezi mai mult

CALM a participat la atelierul de lucru privind necesitatea creării unei platforme de coordonare a APL și descentralizării!
21.05.2019     
 
 
Filialele CALM și ACoR cooperează în vederea accesării proiectelor transfrontaliere!
21.05.2019     
 
Președintele Congresului Autorităților Locale și Regionale al Consiliului Europei Anders Knape: „Rolul autorităților locale și regionale este crucial în procesul de reconstruire a democrației europene”
20.05.2019     
 
 

Buletin informativ pentru perioada 16-23 noiembrie 2018

      
25.11.2018    

Buletinul informativ conține următoarele titluri:

1. INGINERII CADASTRALI DIN CADRUL APL ÎȘI ÎNTĂRESC CAPACITĂȚILE PROFESIONALE ÎN CADRUL CALM! 

2. CALM PROPUNE ÎMBUNĂTĂȚIREA NOULUI COD FUNCIAR ȘI A REGULAMENTULUI PRIVIND STABILIREA ZONELOR DE PROTECȚIE A REȚELELOR DE GAZE NATURALE ȘI ENERGIE ELECTRICĂ! 

3. APL AR TREBUIE SĂ AIBĂ ACCES LA TOATE BAZELE DE DATE NECESARE PENTRU ASIGURAREA PRESTĂRII SERVICIILOR LA NIVEL LOCAL! 

4. CALM ȘI „PRIMARII PENTRU CREȘTERE ECONOMICĂ" COLABOREAZĂ ÎN VEDEREA DEZVOLTĂRII ECONOMICE A LOCALITĂȚILOR! 

5. CONFORM UNOR ANALIZE PREALABILE, EXISTĂ RISCUL CA ÎN ANUL 2019 BUGETELE LOCALE SĂ PIARDĂ VENITURI DE PÂNĂ LA 400 MILIOANE DE LEI! 

6. CALM PARTICIPĂ LA ELABORAREA UNUI INSTRUMENT DE MONITORIZARE A PROCESULUI DE DESCENTRALIZARE ÎN ȚĂRILE DIN SUD-ESTUL EUROPEI! 

7. REZULTATELE REUNIUNII ALEȘILOR LOCALI DE LA STRASBOURG SUNT REFLECTATE ÎN CADRUL EMISIUNII „LA ÎNĂLȚIME CU CALM"! 

8. CONSOLIDAREA SOCIETĂȚII CIVILE VA CONTRIBUI LA DEZVOLTAREA REPUBLICII MOLDOVA! 

9. EXPERIENCE SHARING CENTRE DIN CEHIA SE CONSULTĂ CU CALM ÎN VEDEREA DESCHIDERII UNEI REPREZENTANȚE ÎN REPUBLICA MOLDOVA! 

10. REPREZENTANȚI AI CALM ȘI POMPIERI PROFESIONIȘTI DIN REPUBLICA MOLDOVA AU VĂZUT CUM FUNCȚIONEAZĂ SERVICIILE DE POMPIERI VOLUNTARI DIN AUSTRIA! 

11. CALM VINE CU RECOMANDĂRI LA PROIECTUL GUVERNULUI CE VIZEAZĂ FUNCȚIONAREA ÎNTREPRINDERILOR DE STAT ȘI CELOR MUNICIPALE! 

12. REGISTRUL ACTELOR LOCALE: DEFICIENȚE ȘI SOLUȚII ÎN PROCESUL DE IMPLEMENTARE! 

13. PROIECTUL NOULUI SISTEM DE SALARIZARE ESTE NECESAR URGENT DE A FI CORELAT CU PRINCIPIILE CONSTITUȚIONALE ALE AUTONOMIEI LOCALE: PROPUNERILE CALM EXPEDIATE PARLAMENTULUI REPUBLICII MOLDOVA! 

14. PRIMARUL UNUI ORAȘ DIN ROMÂNIA – LA NISPORENI 

15. AUDIERI PUBLICE LA EDINEȚ. A FOST DEZBĂTUT CAPITOLUL „APĂ ȘI CANALIZARE” DIN STRATEGIA DE DEZVOLTARE SOCIAL-ECONOMICĂ A MUNICIPIULUI 

16. LA DUBĂSARII VECHI AU FOST LANSATE DOUĂ PROIECTE. PREȘEDINTELE RAIONULUI: PRODUCĂTORII DE ROȘII NU VOR MAI AVEA PROBLEMA COMERCIALIZĂRII

Fișier:

Buletin informativ