Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Emisiuni Audio | Autoritățile publice locale în lupta cu pandemia - lăsate în voia sorții și înarmate doar cu grija față de cetățeni!

vezi mai mult

FINANȚELE PUBLICE LOCALE ȘI LEGILE CE ÎNGRĂDESC ACTIVITATEA APL ÎN VIZORUL CALM!
25.05.2020     
 
PROVOCĂRILE AUTORITĂȚILOR PUBLICE LOCALE ÎN PERIOADA DE CRIZĂ!
18.05.2020     
 
O DESCENTRALIZARE ȘI O AUTONOMIE LOCALĂ REALĂ AR PERMITE AUTORITĂȚILOR LOCALE SĂ FACĂ FAȚĂ CRIZEI ACTUALE!
11.05.2020     
 
UN DECENIU DE CALM ȘI DE SUSȚINERE A COMUNITĂȚILOR NOASTRE LOCALE DE CĂTRE ROMÂNIA!
04.05.2020     
 
SOLIDARITATEA PRIMARILOR ȘI A COMUNITĂȚILOR LOCALE ÎNVINGE PANDEMIA, FĂRĂDELEGEA ȘI BIROCRAȚIA!
27.04.2020     
 

Autoritățile publice locale în lupta cu pandemia - lăsate în voia sorții și înarmate doar cu grija față de cetățeni!

      
13.04.2020    

În cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM" vorbim despre activitatea aleșilor locali în această perioadă în care infecția prin coronavirus de tip noi a ajuns în mai multe localități din RM. Care sunt restricțiile impuse în localitățile unde a fost instituită carantina, cum au făcut față acestei situații locuitorii din Bălceana, Hâncești, de ce primarul orașului Sângerei riscă să fie amendat cu circa 25 000 de lei, cum este gestionată o comună primarul căreia este izolat la domiciliu, dar și de ce este nevoie ca autoritățile centrale să reglementeze statutul juridic al ședințelor online ale Consiliilor locale aflăm ascultând emisiunea „La Înălțime cu CALM".
Vă invităm să audiați edițiile noastre sâmbătă, de la ora 10.00, la Eco FM, duminică, de la ora 14.10, la Jurnal FM și luni, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 22.00) la radio Vocea Basarabiei.
Protagoniștii acestei ediții sunt primarul orașului Sângera Popa Valeriu; primarul orașului Stăuceni Alexandru Vornicu; primarul orașului Sângerei Arcadie Covaliov; primarul satului Bălceana, Hâncești Iurie Păsat; primarul comunei Sărata Veche, Fălești Maria Galiț și primarul de Carahasani, Ștefan Vodă Oleg Ciobanu. Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM"!

Fișiere:

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea I

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea II

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  Congresul Autorităților Locale din Moldova Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney