Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Emisiuni Audio | PRIMARII RAIONULUI FLOREȘTI SUNT „LA ÎNĂLȚIME CU CALM"!

vezi mai mult

Comunicarea - un instrument important în activitatea autorităților locale!
23.03.2020     
 
Sistemul judiciar din Republica Moldova - instrumentul principal de persecutare și umilire a aleșilor locali!
16.03.2020     
 
Recunoștință tuturor femeilor din APL!
09.03.2020     
 
CALM față în față cu conducerea României: este nevoie de o nouă abordare și mai mult suport direct pentru APL din RM!
24.02.2020     
 
CALM și Asociația Orașelor din România fac front comun pentru ca și comunitățile locale din RM să beneficieze de mai multe fonduri!
20.02.2020     
 

PRIMARII RAIONULUI FLOREȘTI SUNT „LA ÎNĂLȚIME CU CALM"!

      
20.01.2020    

După scrutinul electoral din 20 octombrie, CALM organizează ședințe cu primarii în teritoriu, obiectivul principal fiind alegerea organelor de conducere ale fiecărei asociații teritoriale. În cadrul acestor evenimente sunt abordate problemele cu care se confruntă aleșii locali, este prezentată activitatea CALM și sunt puse în discuție unele acțiuni prioritare pe termen scurt și mediu. De această dată protagoniștii emisiunii noastre sunt primarii din raionul Florești. Ce obiective au, în ce condiții ar fi posibilă dezvoltarea comunităților pe care le reprezintă, dar și ce proiecte reușesc să implementeze aflăm de la Iurie Gangan, primarul orașului Florești, Galina Burduja, primar de Lunga; Ion Vîrlan, primarul orașului Mărculești; Aliona Cojocaru, primar de Gura Căinarului, Iurie Cheleș, primar de Cernița; Ludmila Zdraguș, primar de Ștefănești și Iurie Potorac, primarul comunei Cuhureștii de Jos. La final de emisiune vă invităm să-l cunoașteți pe Ghenadie Pereteatcu, preotul care a devenit primar în Băxani, Soroca.
Emisiunea „La Înălțime cu CALM" este transmisă în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 10.00, la Eco FM, în fiecare zi de duminică, de la ora 14.10, la Jurnal FM și în fiecare zi de luni, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 22.00) la postul de radio Vocea Basarabiei. Oamenii informați sunt puternici!

Fișiere:

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea I

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea II

 


Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  Congresul Autorităților Locale din Moldova Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney