Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Emisiuni Audio | LA MULȚI ANI, MAREA FAMILIE A CALM! TOTALIZĂRI ȘI NOI OBIECTIVE PENTRU ANUL CARE VINE!

vezi mai mult

PRIMARII RAIONULUI FLOREȘTI SUNT „LA ÎNĂLȚIME CU CALM"!
20.01.2020     
 
SATELE MOLDOVENEȘTI - ÎNTRE PERICOLUL DISPARIȚIEI ȘI ȘANSA DEZVOLTĂRII!
13.01.2020     
 
RETROSPECTIVA ANULUI 2019 ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ LOCALĂ! EMISIUNEA NOASTRĂ VA FI ASCULTATĂ ÎN TOT MAI MULTE COMUNITĂȚI!
06.01.2020     
 
APL DIN TERITORIU SE CONSULTĂ CU CALM!
18.12.2019     
 
OBIECTIVELE ALEȘILOR LOCALI LA ÎNCEPUT DE MANDAT!
09.12.2019     
 

LA MULȚI ANI, MAREA FAMILIE A CALM! TOTALIZĂRI ȘI NOI OBIECTIVE PENTRU ANUL CARE VINE!

      
30.12.2019    

În cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM" aflăm care sunt cele mai bune practici implementate de autoritățile locale din Republica Moldova în 2017 și 2018. Despre întrunirile primarilor din unele zone ale Republicii Moldova vorbim cu coordonatorul de programe în cadrul CALM Alexandru Osadci. De asemenea, vă invităm să îi cunoașteți pe Valentina Buzu, primar de Persecina, Orhei; Aureliu Guțan, primar de Plop, Dondușeni; Victorin Slipenchi, primar al comunei Corbu, Dondușeni; Ala Mazureac, primar de Cernoleuca, Donduseni și Mihai Ursu, primar de Cotiujeni, Briceni. La finalul ediției ascultăm urările pregătite de experții CALM! Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi! În anul care vine să auzim numai de bine! La Mulți Ani!

 


Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea I

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea II

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  Congresul Autorităților Locale din Moldova Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney