Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Emisiuni Audio | PRIMARII ÎN SLUJBA COMUNITĂȚILOR!

vezi mai mult

Comunicarea - un instrument important în activitatea autorităților locale!
23.03.2020     
 
Sistemul judiciar din Republica Moldova - instrumentul principal de persecutare și umilire a aleșilor locali!
16.03.2020     
 
Recunoștință tuturor femeilor din APL!
09.03.2020     
 
CALM față în față cu conducerea României: este nevoie de o nouă abordare și mai mult suport direct pentru APL din RM!
24.02.2020     
 
CALM și Asociația Orașelor din România fac front comun pentru ca și comunitățile locale din RM să beneficieze de mai multe fonduri!
20.02.2020     
 

PRIMARII ÎN SLUJBA COMUNITĂȚILOR!

      
25.11.2019    

Cum am putea să motivăm tinerii să rămână în Republica Moldova? Ce măsuri se întreprind pentru a dezvolta turismul rural? Ce facem pentru ca bătânețea să nu mai fie o povară atât de grea pentru oamenii de la sate? Ce greșeli ar trebui să evite noii primari?
La toate aceste întrebări încercăm să găsim răspunsuri de la unii aleși locali cu o experiență mai mare în domeniul APL: Nicolae Dandiș, primarul municipiului Cahul, Mihai Catan, primar de Molești, Ialoveni; Valentina Carastan, primar de Slobozia Mare, Cahul și Sergiu Cetulean, primarul comunei Parcani, Soroca. Emisiunea „La Înălțime cu CALM" este transmisă în fiecare zi  de sâmbătă, de la ora 10.00, la Eco FM și în fiecare duminică, de la ora 14.10, la Jurnal FM. Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți alături de noi! Oamenii informați sunt puternici!

Fișiere:

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea I

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea II

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  Congresul Autorităților Locale din Moldova Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney