Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Emisiuni Audio | ALEȘII LOCALI ÎȘI PROPUN SĂ ADUCĂ SCHIMBAREA!

vezi mai mult

CALM promovează interesele APL atât la nivel de republică cât și peste hotarele ei!
10.02.2020     
 
PRIMARII RAIONULUI FLOREȘTI SUNT „LA ÎNĂLȚIME CU CALM"!
20.01.2020     
 
SATELE MOLDOVENEȘTI - ÎNTRE PERICOLUL DISPARIȚIEI ȘI ȘANSA DEZVOLTĂRII!
13.01.2020     
 
RETROSPECTIVA ANULUI 2019 ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ LOCALĂ! EMISIUNEA NOASTRĂ VA FI ASCULTATĂ ÎN TOT MAI MULTE COMUNITĂȚI!
06.01.2020     
 
LA MULȚI ANI, MAREA FAMILIE A CALM! TOTALIZĂRI ȘI NOI OBIECTIVE PENTRU ANUL CARE VINE!
30.12.2019     
 

ALEȘII LOCALI ÎȘI PROPUN SĂ ADUCĂ SCHIMBAREA!

      
18.11.2019    

În urma alegerilor din 20 octombrie mai multe localități din Republica Moldova și-au ales primari tineri, cu vârsta de până la 30 de ani. Să fie tinerețea un avantaj, să înțelegem că tinerii încearcă să-și găsească rostul în satele noastre? De ce unii candidați au renunțat la funcții cu salarii mai mari pentru a administra localități cu nenumărate probleme? Ce reprezintă CALM-ul pentru primari? La acestea, dar și la alte întrebări încercăm să aflăm răspunsul în cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM" c de la Victoria Butuc - Guranda, primar al satului Dănceni, Ialoveni; Ion Creangă, primar al comunei Ocnița, raionul Ocnița; Eugenia Anghelici, primar al comunei Hîrtopul Mare, Criuleni, Ala Guzun, primar al satului Bilicenii Vechi, Sîngerei și experții CALM Viorel Girbu și Octavii Ivanov. Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM"! Oamenii informați sunt puternici!

 

Fișiere:

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea I

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea II

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  Congresul Autorităților Locale din Moldova Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney