Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Emisiuni Audio | CONTABILII DIN APL ÎȘI CONSOLIDEAZĂ CAPACITĂȚILE ÎN CADRUL CALM!

vezi mai mult

ACTIVITATEA CALM ÎN INTERESUL APL
15.10.2019     
 
CUNOAȘTE ACTIVITATEA AUTORITĂȚILOR LOCALE!
17.09.2019     
 
„LA ÎNĂLȚIME CU CALM" REVINE ÎN CASELE DVS!
09.09.2019     
 
Redirecționarea mai multor venituri în bugetele locale – o etapă esențială în procesul de descentralizare!
30.07.2019     
 
PROBLEME ACTUALE ALE APL ÎN VIZORUL CALM! EXPERIENȚE POZITIVE ALE APL ÎN INTERESUL COMUNITĂȚILOR!
16.07.2019     
 

CONTABILII DIN APL ÎȘI CONSOLIDEAZĂ CAPACITĂȚILE ÎN CADRUL CALM!

      
27.05.2019    

Aici găsiți emisiunea înregistrată: 

La 17 mai a fost creată Rețeaua Contabililor în cadrul CALM. Despre rolul acestei structuri aflăm în cadrul noii ediții a emisiunii „La Înălțime cu CALM" de la directorul executiv al CALM Viorel Furdui, Svetlana Plăcintă, reprezentanta ministerului Finanțelor, Veronica Herta, aleasă în calitate de președinte al Rețelei Contabililor, Tudor Belibou, contabil șef la primăria Răspopeni, Șoldănești, Diana Grosu Axenti, reprezentanta Centrului Tehnologii Informaționale în Finanțe și Elena Hreașca Leanca, primarul satului Năvîrneț, Fălești. 

Primari și funcționari ai Filialei raionului Cantemir a Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM) și reprezentanți ai Filialei județene Iași a Asociației Comunelor din România (ACoR) s-au întrunit la începutul lunii mai, la Iași, în cadrul Forumului de Cooperare Transfrontalieră Republica Moldova – România. Despre rezultatele acestui eveniment vorbim cu primarului comunei Aroneanu, Iași Benoni Moruzi, președintele Filialei Județene Iași a Asociației Comunelor din România, Alexei Busuioc, primarul de Capaclia, Cantemir, președintele Filialei Cantemir a Congresului Autorităților Locale din Moldova și Tudor Hantea, primarul de Coștangalia, Cantemir.
Din dialogul cu Victoria Matveev , președintele asociației obștești INTECO din Colibași, Cahul, am încercat să aflăm care sunt obiectivele unui grup local de inițiativă și cum poate contribui acesta la prosperarea unei comunități.

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" poate fi audiată în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 10.00, la Eco FM și în fiecare zi de duminică, de la ora 14.10, la Jurnal FM. Toate edițiile înregistrate le găsiți pe calm.md. Oamenii informați sunt puternici!
Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  Congresul Autorităților Locale din Moldova Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney