Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Emisiuni Audio | PRIMARII ȘI FUNCȚIONARII DIN CADRUL APL - FACTORI PRINCIPALI AI DEZVOLTĂRII LOCALE!

vezi mai mult

FINANȚELE PUBLICE LOCALE ȘI LEGILE CE ÎNGRĂDESC ACTIVITATEA APL ÎN VIZORUL CALM!
25.05.2020     
 
PROVOCĂRILE AUTORITĂȚILOR PUBLICE LOCALE ÎN PERIOADA DE CRIZĂ!
18.05.2020     
 
O DESCENTRALIZARE ȘI O AUTONOMIE LOCALĂ REALĂ AR PERMITE AUTORITĂȚILOR LOCALE SĂ FACĂ FAȚĂ CRIZEI ACTUALE!
11.05.2020     
 
UN DECENIU DE CALM ȘI DE SUSȚINERE A COMUNITĂȚILOR NOASTRE LOCALE DE CĂTRE ROMÂNIA!
04.05.2020     
 
SOLIDARITATEA PRIMARILOR ȘI A COMUNITĂȚILOR LOCALE ÎNVINGE PANDEMIA, FĂRĂDELEGEA ȘI BIROCRAȚIA!
27.04.2020     
 

PRIMARII ȘI FUNCȚIONARII DIN CADRUL APL - FACTORI PRINCIPALI AI DEZVOLTĂRII LOCALE!

      
25.02.2019    

Circa 100 de contabili din APL s-au reunit în cadrul unui atelier de lucru organizat de Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM) la sfârșitul săptămânii trecute. Ce așteptări au acești angajați, dar și care este obiectivul organizatorilor aflăm de la experții CALM Viorel Girbu și Octav Ivanov, dar și de la contabilii Natalia Bostan, reprezentantul primăriei Ciorescu, municipiul Chișinău, Elena Daranuța din Grigorievca, raionul Căușeni, Valentina Șarapov din comuna Grădinița, același raion și Mariana Chirilă din Bozieni Hâncești. În Comrat se fac multe investiții, iar în anul 2018 au fost deschise 1200 locuri de muncă. Despre dezvoltarea orașului vorbim cu primarul Serghei Anastasov. Cu Gheorghe Falcă, primarul din comuna Ghindești, Florești și cu Maria Ghițu, primarul satului Nemțeni, raionul Hâncești vom vorbi despre cum am putea genera schimbări și în localitățile rurale, iar Violeta Crudu, primarul comunei Cruzești, municipiul Chișinău ne va spune de ce sunt importante dezbaterile publice și consultarea cetățenilor în luarea deciziilor. Acestea, dar și alte subiecte le-am abordat în cadrul emisiunii de sâmbătă, 23 februarie, „La Înălțime cu CALM”, la postul de radio Ecofm.

Emisiunea partea I

Emisiunea partea II

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  Congresul Autorităților Locale din Moldova Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney