Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Emisiuni Audio | LA ÎNĂLȚIME CU CALM DESPRE SISTEMUL UNITAR DE SALARIZARE ȘI PREGĂTIRILE PENTRU CONSTITUIREA REȚELEI PROFESIONALE A SECRETARILOR!

vezi mai mult

FINANȚELE PUBLICE LOCALE ȘI LEGILE CE ÎNGRĂDESC ACTIVITATEA APL ÎN VIZORUL CALM!
25.05.2020     
 
PROVOCĂRILE AUTORITĂȚILOR PUBLICE LOCALE ÎN PERIOADA DE CRIZĂ!
18.05.2020     
 
O DESCENTRALIZARE ȘI O AUTONOMIE LOCALĂ REALĂ AR PERMITE AUTORITĂȚILOR LOCALE SĂ FACĂ FAȚĂ CRIZEI ACTUALE!
11.05.2020     
 
UN DECENIU DE CALM ȘI DE SUSȚINERE A COMUNITĂȚILOR NOASTRE LOCALE DE CĂTRE ROMÂNIA!
04.05.2020     
 
SOLIDARITATEA PRIMARILOR ȘI A COMUNITĂȚILOR LOCALE ÎNVINGE PANDEMIA, FĂRĂDELEGEA ȘI BIROCRAȚIA!
27.04.2020     
 

LA ÎNĂLȚIME CU CALM DESPRE SISTEMUL UNITAR DE SALARIZARE ȘI PREGĂTIRILE PENTRU CONSTITUIREA REȚELEI PROFESIONALE A SECRETARILOR!

      
13.11.2018    

Proiectul de Lege privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar a fost studiat de către membrii CALM, iar experții noștri au elaborat un Aviz cu recomandări privind îmbunătățirea acestuia și l-au expediat Guvernului. Săptămâna trecută, secretarii consiliilor locale s-au reunit la Chișinău pentru a definitiva planul de acțiuni în procesul de creare și dezvoltare a Rețelei profesionale a Secretarilor din cadrul CALM. Recent, un grup de primari au întreprins o vizită de studiu în Germania pentru a vedea și ulterior pentru a pune în practică mecanisme de eficientizare a energiei. Abordăm aceste subiecte în cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM" împreună cu Viorel Furdui, director executiv al CALM, Roman Vitiuc, șef al Direcției Audit Intern din cadrul Primăriei municipiului Chișinău, Nicolae Tudoreanu, primar de Feștelița, Ștefan Vodă, Natalia Petrea, primar de Costești, Ialoveni, Alexei Burlacu, primarul comunei Rogojeni, Șoldănești, expertul CALM Octav Ivanov, Elena Nicolau, secretar al Consiliului Local din Porumbești, Cantemir, Irina Certan, secretar interimar al Consiliului orășenesc Cricova, Ina Danilov, secretarul Consiliului local Coșnița, Dubăsari și Renata Gabor, secretarul Consiliului comunal Ciuciuieni, Sângerei. Toate emisiunile noastre le găsiți pe site-ul calm.md. Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM" și vă invităm să ne ascultați în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 10.00 și până la ora 12.00, la Eco FM, pe frecvențele 97,6 MHz – Fălești, 100,2 MHz – Sângerei, 104,4 MHz – Anenii Noi, 98.5MHz – Ștefan Vodă sau online pe site-ul ecofm.md.

Emisiunea partea I

Emisiunea partea II

Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  Congresul Autorităților Locale din Moldova Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney