Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Emisiuni Audio | Vino cu noi la Înălțime cu CALM!

vezi mai mult

CALM – AVOCATUL APL DIN REPUBLICA MOLDOVA ÎN CADRUL INSTITUȚIILOR INTERNAȚIONALE!
25.03.2019     
 
AȘTEPTĂRI, REZULTATE ȘI OBIECTIVE ALE PRIMARILOR CARE AU CANDIDAT LA FUNCȚIA DE DEPUTAT
18.03.2019     
 
PRIMARII ȘI FUNCȚIONARII DIN CADRUL APL - FACTORI PRINCIPALI AI DEZVOLTĂRII LOCALE!
25.02.2019     
 
CALM INTERNAȚIONAL: MAI MULTĂ ATENȚIE PENTRU APL, MAI MULTE PROGRAME ȘI FINANȚĂRI CU ACCES DIRECT PENTRU COMUNITĂȚILE LOCALE!
19.02.2019     
 
AUTORITĂȚILE LOCALE ADUC INVESTIȚII IMPORTANTE PENTRU COMUNITĂȚILE LOR!
15.01.2019     
 

Vino cu noi la Înălțime cu CALM!

      
25.06.2018     ecofm.md
Subiectul principal al emisiunii „La înălțime cu CALM" de sâmbătă, 23 iunie este dezvoltarea locală – priorități, probleme, realizări și soluții. Președintele executiv al Asociației Investitorilor din România în Republica Moldova Dan Nuțiu a explicat dacă sunt motivați oamenii de afaceri din România să vină în Republica Moldova, în ce zone, dar și în ce domenii preferă aceștia să investească. Săptămâna trecută, expertul CALM Octavii Ivanov, primarul orașului Taraclia Serghei Filipov și reprezentantul ADR Centru Ala Bragoișev au participat la un trening organizat de UE la Tbilisi, în cadrul proiectului „Primari pentru creștere economică". Despre exemplele de dezvoltare locală vorbim cu expertul CALM Octavii Ivanov, iar primarul municipiului Edineț Constantin Cojocaru ne va spune despre beneficiile dezvoltării zonei economice libere. O delegație a CALM a participat săptămâna trecută la ședința Consiliului Politic al Consiliului European al Municipalităților și Regiunilor Europene (CEMR) și la Conferința anuală a CEMR cu genericul: „Egalitatea, Diversitatea și Incluziunea" din Bilbao, Spania. Unul dintre participanții la eveniment, primarul de Capaclia Alexei Busuioc ne va împărtăși din această minunată experiență. Despre unele denumiri de localități care încă mai cinstesc memoria unor pretinși eroi sovietici stăm de vorbă cu filologul, publicistul, jurnalistul, traducătorul Vlad Pohilă. În ultima zi de duminică a lunii iunie marcăm Ziua Portului Popular. Ce reprezintă costumul popular și cât se lucrează la o ie aflăm de la meșterul popular din Hâjdieni, Glodeni Emilia Cucu.
Dacă cunoașteți în comunitățile DVS. oameni care ar putea fi modele, de care sunteți mândri că vă sunt consăteni ajutați-ne să-i identificăm și să-i facem cunoscuți. Scrieți-ne la info@calm.md sau telefonați-ne la 22-22-35-09 și spuneți-ne cine sunt ei și de ce credeți că ar merita să-i scoatem din anonimat.
Ascultați în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 10.00 emisiunea „La înălțime cu CALM" la Eco FM, pe frecvețele 97,6 MHz - Fălești, 100,2 MHz - Sângerei, 104,4 MHz - Anenii Noi, 98.5MHz - Ștefan Vodă sau online pe site-ul ecofm.md: http://ecofm.md/asculta-live/.
Departamentul de Comunicare al CALM
Comentarii Adaugă comentariu
Comentaţi autorizându-vă cu:  Congresul Autorităților Locale din Moldova Facebook Google Twitter Вконтакте OpenID Yandex Mail.ru Loginza MyOpenID WebMoney