Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | Tinerii de la AdB Junior din Ciuciulea au repurtat prima victorie semnificativă - obținerea unui grant în cadrul concursului național de proiecte ecologice cu genericul „Protejând râurile mici, salvăm râurile mari!”

vezi mai mult

Fondul Granturilor Mici își menține apelul deschis pentru ediția Revitalizare, până la 15 aprilie 2020
07.04.2020      adrsud.md   
 
UCIP IFAD anunță concurs de granturi pentru înființarea și/sau reabilitarea învelișurilor de ierburi
07.04.2020      adrsud.md   
 
ATENȚIE! Sesiuni de informare pentru sectorul privat privind participarea la licitațiile publice inițiate de Agențiile de Dezvoltare Regională pentru proiectele de infrastructură susținute de GIZ, cu finanțare din Uniunea Europeană
07.04.2020      adrsud.md   
 
Diaspora se consolidează pentru a susține Spitalul Raional Cahul în lupta cu COVID-19
03.04.2020      ziuadeazi.md   
 
Istoria unui sat în carantină totală și strigătul de disperare al primarului: „Unul îmi spune că se duce și își pune capăt zilelor, altul că se apucă de furat ca să mănânce. Eu ce să fac?”
02.04.2020      www.zdg.md   
 

Tinerii de la AdB Junior din Ciuciulea au repurtat prima victorie semnificativă - obținerea unui grant în cadrul concursului național de proiecte ecologice cu genericul „Protejând râurile mici, salvăm râurile mari!”

      

Tinerii de la AdB Junior din Ciuciulea au repurtat prima victorie semnificativă-obținerea unui grant în cadrul concursului național de proiecte ecologice cu genericul „Protejând râurile mici, salvăm râurile mari!”. Proiectul prevede lichidarea gunoiștii din zona de izvorâre a răului Ciuciuleanca, afluent al Camencii; curățirea și amenajarea izvorului și a unei fântâni; plantarea puieților, instalarea indicatoarelor și a panourilor-avertisment de interdicție a depozitării deșeurilor pe teritoriul fostei grădini zoologice.

Astfel, într-un timp foarte scurt, tinerii au reușit să avanseze rapid de la primul exercițiu de desene în cadrul MiDL, la crearea asociației de juniori, apoi la scrierea primului proiect pentru Apelul MiDL. Iar, acum, obținerea unui grant pentru realizarea unei inițiative mult așteptate de comunitate-primul pas spre restabilirea grădinii zoologice din Ciuciulea.