Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | Cetățenii R. Moldova pot verifica ONLINE toate impozitele și taxele pe care le au de achitat

vezi mai mult

Istoria unui sat în carantină totală și strigătul de disperare al primarului: „Unul îmi spune că se duce și își pune capăt zilelor, altul că se apucă de furat ca să mănânce. Eu ce să fac?”
02.04.2020      www.zdg.md   
 
Coronavirus: Uniunea Europeană în susținerea Republicii Moldova
31.03.2020      eeas.europa.eu   
 
Președintele raionului Ștefan Vodă, infectat cu COVID-19
31.03.2020      www.zdg.md   
 
Familia unui PRIMAR din R. Moldova, infectată cu COVID-19: Sunt unicele cazuri din localitate
30.03.2020      www.ziarulnational.md   
 
„Cine-i ultimul la rând?” Cum achiți facturile online dacă stai în carantină la domiciliu
26.03.2020      diez.md   
 

Cetățenii R. Moldova pot verifica ONLINE toate impozitele și taxele pe care le au de achitat

      
09.01.2020     www.ipn.md

Cetățenii pot verifica online ce fel de impozite și taxe au de achitat și care este valoarea acestora, accesând serviciul electronic pentru contribuabili lansat de către Serviciul Fiscal de Stat. Achitarea se poate face prin intermediul serviciului guvernamental de plăți electronice MPay, transmite IPN.

Serviciul poate fi accesat pe www.sfs.md și www.servicii.fisc.md la rubrica – „achitare on-line a impozitelor și taxelor administrate de către SFS”. Se introduce IDNP-ului persoanei și se accesează butonul „Autorizare”.

Ulterior se selectează categoria impozitului sau taxei, unde apare indicată suma spre plată. După salvarea datelor, se poate face achitarea, accesând butonului „Achită”. Dacă persoana nu are de plătit nimic, la sumă va apărea valoarea „zero”.

Potrivit unui comunicat de presă al SFS, prin implementarea acestui serviciu va fi redus timpul la achitarea impozitelor și taxelor. La fel, va fi posibilă achitarea impozitelor și taxelor printr-o singură notă de plată.