Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | O sărbătoare de suflet la Manta – Hramul localității!

vezi mai mult

Primăriile și antreprenorii pot câștiga până la 3000 de dolari pentru reabilitarea sau crearea fâșiilor forestiere
13.12.2019      ecopresa.md   
 
Concurs privind selectarea a 20 APL-uri de nivelul I din regiunile Nord, Centru, Sud și Găgăuzia ale Republicii Moldova pentru sporirea participării în procesul bugetar
13.12.2019      www.expert-grup.org   
 
CLASE SPECIALIZATE DE FOTBAL. URMĂTORUL PAS AL FMF ÎMPREUNĂ CU MECC ȘI CALM
09.12.2019      fmf.md   
 
O nouă sesiune de instruire în cadrul Programului Diaspora Acasă Reușește „DAR 1+3” destinată autorităților publice locale de nivelul I și reprezentanților diasporei
09.12.2019      brd.gov.md   
 
Municipiul Edineț – pol de creștere economică în regiunea de Nord a Moldovei
09.12.2019     
 

O sărbătoare de suflet la Manta – Hramul localității!

      

Mai multe activități dedicate Hramului localității au fost organizate la data de 21 Noiembrie în satul Manta, raionul Cahul.

Pe parcursul zilei instituțiile publice, educaționale și meșterii populari au participat la o expoziție cu vânzare, banii fiind colectați pentru proiectul Asociației de Băștinași ”Acasă cu dor” –” ”Ne (E) vedem acasă la Manta”.

În cadrul sărbătorii s-au făcut totalurile acțiunii ”O Floare pentru Manta”, inițiată și desfășurată împreună cu toți băștinașii. Un spectacol de excepție a fost prezentat de Ansamblul de muzică și dans ”Cimpoeș” și ansamblul ”Senioritele”, dar și de invitații speciali - ansamblul folcloric ”Mocănașii” și ”Vatra Horelor” din Slobozia Mare. Cele mai emoționante momente au fost mesajele de felicitare și urările de peste hotare transmise de compatrioții comunei online sau prin intermediul postărilor de pe pagina AdB.