Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă se pregătește de campania destinată Zilei Migrantului.

vezi mai mult

Primăriile și antreprenorii pot câștiga până la 3000 de dolari pentru reabilitarea sau crearea fâșiilor forestiere
13.12.2019      ecopresa.md   
 
Concurs privind selectarea a 20 APL-uri de nivelul I din regiunile Nord, Centru, Sud și Găgăuzia ale Republicii Moldova pentru sporirea participării în procesul bugetar
13.12.2019      www.expert-grup.org   
 
CLASE SPECIALIZATE DE FOTBAL. URMĂTORUL PAS AL FMF ÎMPREUNĂ CU MECC ȘI CALM
09.12.2019      fmf.md   
 
O nouă sesiune de instruire în cadrul Programului Diaspora Acasă Reușește „DAR 1+3” destinată autorităților publice locale de nivelul I și reprezentanților diasporei
09.12.2019      brd.gov.md   
 
Municipiul Edineț – pol de creștere economică în regiunea de Nord a Moldovei
09.12.2019     
 

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă se pregătește de campania destinată Zilei Migrantului.

      

În perioada 21-22 noiembrie 2019, 36 de reprezentanți din structurile teritoriale ale Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă participă din timp de două zile în cadrul atelierului ”Prezentarea de succes”, activitate care face parte din cadrul Școlii Migrației Forței de Muncă.

Comunicarea cu migranții și cu publicul la evenimentele organizate, precum și tehnicile de comunicare online, sunt printre principalele subiecte discutate. Grație instruirilor, angajații instituției vor fi capabili să gestioneze situații de stres și să înțeleagă cum afectează limbajul corpului modul în care ne văd alții.