Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | Campania ”O floare pentru Manta” este în toi!

vezi mai mult

La Drochia și Dondușeni a fost instalat echipament modern de pompare a apei potabile
25.05.2020      ziarulnostru.info   
 
Valentina Casian: „S-a lăsat totul pe umerii autorităților locale și ai întreprinderilor municipale”
21.05.2020      moldova.europalibera.org   
 
Proiectele mici unesc comunitățile și responsabilizează cetățenii
21.05.2020      api.md   
 
Bani din Cluj-Napoca pentru un skatepark în Ungheni
21.05.2020      news.ungheni.org   
 
Una dintre cele mai dezvoltate comune din România vrea să-și ajute „fratele” din R. Moldova să atragă fonduri europene: „Îi rugăm pe colegii noștri din întreaga țară să nu uite în aceste vremuri de frații noștri din Republica Moldova”
21.05.2020      www.ziarulnational.md   
 

Campania ”O floare pentru Manta” este în toi!

      

650 trandafiri au fost sădiți în satele Pașcani și Manta de-a lungul traseului național R34. În cadrul campaniei s-a mobilizat toată comuna: bărbați și femei, tineri și adulți. Foarte activi au fost și membrii AdB Junior. Grație campaniei, satele comunei vor deveni mai frumoase, atractive și salubre. Aleea de trandafiri va bucura ochii trecătorilor și a celor care traversează traseul național. Dar cel mai important - inițiativa comună a tuturor băștinașilor a sporit încrederea, că prin efort comun putem aduce schimbări în comunitățile noastre. Tufele de trandafiri au fost procurate din banii colectați de băștinașii din Franța și unele donații locale.

Campania AdB din com. Manta ”Acasă cu dor” realizată în strânsă colaborare cu APL Manta - un exemplu pentru toată țara, o practică de succes, care merită promovată și premiată la toate concursurile de mobilizare comunitară!