Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | La Budești membrii grupului sectorial Turism și agrement din cadrul Proiectului PNUD/MiDL elaborează ”Oferta turistică și de agrement a localității”.

vezi mai mult

Nicolae Dandiș: Este voința cahulenilor // VIDEO
23.10.2019      ziuadeazi.md   
 
Primarii din Moldova sunt „eroi ai vremurilor noastre”: O invitație pentru aleșii locali
22.10.2019      sputnik.md   
 
Mai multe organizaţii vor fi finanţate într-un proiect de dezvoltare a societăţii civile locale
22.10.2019      www.moldpres.md   
 
Cel mai vârstnic primar din Moldova este din nordul țării și a obținut al optulea mandat
22.10.2019      nordnews.md   
 
Pretura sectorului Buiucani și Sectorul de Est al orașului Riga au semnat un acord de colaborare
18.10.2019      diez.md   
 

La Budești membrii grupului sectorial Turism și agrement din cadrul Proiectului PNUD/MiDL elaborează ”Oferta turistică și de agrement a localității”.

      

La Budești membrii grupului sectorial Turism și agrement din cadrul Proiectului PNUD/MiDL elaborează ”Oferta turistică și de agrement a localității”. Tot ei sunt acei care întreprind primii pași spre crearea industriei de agrement din sat. Astfel, dl Grigore Brăilița intenționează să construiască pe teritoriul satului un mini hotel în stil moldovenesc cu o capacitate de 3 camere pentru cazarea a minim 10 persoane, care va respecta stilul arhitectural tradițional.

Iar la Clubul sportiv ”Sparta” dl Valeriu Zelinskii este preocupat de lărgirea serviciilor pe care baza de hipism le prestează atât maturilor cât și copiilor.

Dezvoltarea industriei de recreere ”În vacanță – la Budești!” constituie una din direcțiile prioritare de revigorare economică a localității, aprobată la primul forum economic care a avut loc la Budești în septembrie, curent.