Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | La Budești membrii grupului sectorial Turism și agrement din cadrul Proiectului PNUD/MiDL elaborează ”Oferta turistică și de agrement a localității”.

vezi mai mult

La Drochia și Dondușeni a fost instalat echipament modern de pompare a apei potabile
25.05.2020      ziarulnostru.info   
 
Valentina Casian: „S-a lăsat totul pe umerii autorităților locale și ai întreprinderilor municipale”
21.05.2020      moldova.europalibera.org   
 
Proiectele mici unesc comunitățile și responsabilizează cetățenii
21.05.2020      api.md   
 
Bani din Cluj-Napoca pentru un skatepark în Ungheni
21.05.2020      news.ungheni.org   
 
Una dintre cele mai dezvoltate comune din România vrea să-și ajute „fratele” din R. Moldova să atragă fonduri europene: „Îi rugăm pe colegii noștri din întreaga țară să nu uite în aceste vremuri de frații noștri din Republica Moldova”
21.05.2020      www.ziarulnational.md   
 

La Budești membrii grupului sectorial Turism și agrement din cadrul Proiectului PNUD/MiDL elaborează ”Oferta turistică și de agrement a localității”.

      

La Budești membrii grupului sectorial Turism și agrement din cadrul Proiectului PNUD/MiDL elaborează ”Oferta turistică și de agrement a localității”. Tot ei sunt acei care întreprind primii pași spre crearea industriei de agrement din sat. Astfel, dl Grigore Brăilița intenționează să construiască pe teritoriul satului un mini hotel în stil moldovenesc cu o capacitate de 3 camere pentru cazarea a minim 10 persoane, care va respecta stilul arhitectural tradițional.

Iar la Clubul sportiv ”Sparta” dl Valeriu Zelinskii este preocupat de lărgirea serviciilor pe care baza de hipism le prestează atât maturilor cât și copiilor.

Dezvoltarea industriei de recreere ”În vacanță – la Budești!” constituie una din direcțiile prioritare de revigorare economică a localității, aprobată la primul forum economic care a avut loc la Budești în septembrie, curent.