Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | La Palanca, poarta de Sud-Est a Moldovei, în premieră a fost organizată Adunarea Generală a Antreprenorilor

vezi mai mult

La Drochia și Dondușeni a fost instalat echipament modern de pompare a apei potabile
25.05.2020      ziarulnostru.info   
 
Valentina Casian: „S-a lăsat totul pe umerii autorităților locale și ai întreprinderilor municipale”
21.05.2020      moldova.europalibera.org   
 
Proiectele mici unesc comunitățile și responsabilizează cetățenii
21.05.2020      api.md   
 
Bani din Cluj-Napoca pentru un skatepark în Ungheni
21.05.2020      news.ungheni.org   
 
Una dintre cele mai dezvoltate comune din România vrea să-și ajute „fratele” din R. Moldova să atragă fonduri europene: „Îi rugăm pe colegii noștri din întreaga țară să nu uite în aceste vremuri de frații noștri din Republica Moldova”
21.05.2020      www.ziarulnational.md   
 

La Palanca, poarta de Sud-Est a Moldovei, în premieră a fost organizată Adunarea Generală a Antreprenorilor

      
17.09.2019    

Recent, la Palanca, raionul Ștefan Vodă, poarta de Sud-Est a Moldovei, în premieră a fost organizată Adunarea Generală a Antreprenorilor. La eveniment au participat antreprenori din satele partenere în cadrul proiectului MiDL 2/PNUD Moldova, Palanca și Carahasani.

Participanții au abordat subiecte de interes comun: creșterea competitivității operatorilor economici, oportunitățile existente de dezvoltare economică locală, cooperarea operatorilor economici pe anumite dimensiuni-turismul rural, dezvoltarea infrastructurii de afaceri, promovarea produselor și serviciilor locale. În final, antreprenorii au convenit asupra acțiunilor colective, care urmează a fi realizate în termen scurt de Echipa Economică Locală și care sunt incluse în Foaia de parcurs a pălăncenilor.