Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | Patru mandate pentru primarul de Căbăiești. Mai vrea unul?

vezi mai mult

Pretura sectorului Buiucani și Sectorul de Est al orașului Riga au semnat un acord de colaborare
18.10.2019      diez.md   
 
Japonezii oferă zeci de mii de dolari pentru renovarea a cinci școli și grădinițe moldovenești. Care sunt acestea
18.10.2019      agora.md   
 
ACORD // BEI va oferi Republicii Moldova un împrumut de 100 de MILIOANE de euro pentru îmbunătățirea serviciilor de gestionare a deșeurilor solide
18.10.2019      www.ziarulnational.md   
 
A fost lansată etapa a II-a a celui de-al 3-lea apel de propuneri de proiecte în cadrul Programului Transnaţional Dunărea 2014-2020
18.10.2019      adrsud.md   
 
Primele troleibuze cu propulsie autonomă din Chișinău vor fi testate săptămâna aceasta. Care vor fi destinațiile
16.10.2019      diez.md   
 

Patru mandate pentru primarul de Căbăiești. Mai vrea unul?

      
07.09.2019     www.expresul.md

După patru mandate de primar, Vasile Crudu, primar de Căbăiești (Călărași), dă de înțeles că va încerca să obțină și al cincilea mandat.

Unul din motive ar fi că i-ar părea rău să lase proiectele începute. Există, însă, și alte motive, despre care Vasile Crudu, însă, nu a vorbit.

Referindu-se la ultimul său mandat, dânsul a spus, într-un interviu pentru EXPRESUL, că a fost cam greu din punct de vedere financiar, dar a fost mai ușor în comparație cu mandatele precedente.

Asta, pentru că a acumulat deja experirența necesară. ”Deja știi ce trebuie să faci, unde să bați și ce uși să deschizi. Știi deja toate dedesubturile acestei profesii”, a precizat dânsul.

Cu referire la proiectele realizate, a ținut să menționeze, în mod special, construcția apeductului, care a costat 6 milioane de lei. Dar au fost și alte proiecte realizate, printer care: reabilitarea drumurilor, reparația acoperișului și exteriorului la Oficiul Medicilor de Familie, reparația capital a grădiniței.