Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | Valentina Grosu, primar de Mănoilești (Ungheni): ”Acum înțeleg mai bine prin ce trec primarii”

vezi mai mult

Uniunea Europeană a lansat la Cahul programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie”
19.01.2020      ziuadeazi.md   
 
Daniel Ioniţă: Autorităţile de la Bucureşti vor schimba logica finanţărilor pentru Republica Moldova
17.01.2020      tvrmoldova.md   
 
(interviu) Jumătate de viață în fotoliul de primar: Valentin Guțan, ales pentru al nouălea mandat la cârma orașului Cricova
16.01.2020      unimedia.info   
 
Cetățenii R. Moldova pot verifica ONLINE toate impozitele și taxele pe care le au de achitat
09.01.2020      www.ipn.md   
 
Bazinul „Dinamo” se va transforma într-un centru de nataţie ultramodern
07.01.2020      trm.md   
 

Valentina Grosu, primar de Mănoilești (Ungheni): ”Acum înțeleg mai bine prin ce trec primarii”

      
03.09.2019     www.expresul.md

”A fost un mandat greu, dar interesant”, a recunoscut, într-un interviu pentru EXPRESUL, Valentina Grosu, primară a comunei Mănoilești (Ungheni).

Chiar dacă a fost la primul său mandat, cunoștea bine ce înseamnă administrație publică locală, căci a lucrat anterior, timp de 10 ani, secretară a consiliului local.

Cu toate acestea, zice că multe lucruri le-a văzut altfel. ”Acum înțeleg mai bine prin ce trec primarii, cu ce se confruntă în activitatea lor, ce soluții pot găsi”, a spus Valentina Grosu.

Fiind întrebată care au fost cele mai frumoase proiecte pe care le-a realizat în cei 4 ani de activitate, dânsa a răspuns: ”Toate au fost frumoase”, precizând că, în doar 3 ani, au fost implementate 12 proiecte finanțate  de Fundația Comunitară Ungheni. Astfel, s-a reușit amenajarea de scuaruri, de terenuri de odihnă și agrement, scene de vară.

 

 

 

”Mă bucur de asemenea că am reușit să ducem la bun sfârșit proiectul privind construcția apeductului în comună, astfel că am rezolvat problema apei la Nicolaevca, la Rezina, unde circa 90% dintre cetățeni au deja apa în curte. S-au făcut lcururi frumoase și în ceea ce privește iluminarea stradală. Cel mai important, însă, e faptul că am putut să formăm o adevărată echipă, dornică să muncească în beneficiul comunității, că am putut să-i apropiem de noi pe agenții economici din teritoriu, care ne susțin în toate începuturile noastre”, a mai spus Valentina Grosu.

La întrebarea dacă va mai încerca să obțină un mandat de primar, a răspuns ferm: ”Da, voi candida, pentru că este vorba de satul nostru, de comuna noastră, unde îmi doresc să realizez noi proiecte”.