Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | Primăria din Puhoi așteaptă oferte pentru efectuarea lucrărilor de renovare a Casei de Cultură

vezi mai mult

Tot mai mulți moldoveni se implică în dezvoltarea comunităților de baștină
13.02.2020      www.md.undp.org   
 
Ce s-a schimbat spre bine în mai multe sate în 2019
13.02.2020      sputnik.md   
 
Apel de propuneri de proiecte lansat de Comisia Europeană: Parteneriate pentru orașe durabile
13.02.2020      infoimpact.md   
 
Anunț de selectare a femeilor consiliere pentru participare la Programul de instruire în domeniul administrației publice locale, drepturilor omului și egalității de gen
12.02.2020      www.contact.md   
 
Agenția Slovacă pentru Cooperare Internațională în Dezvoltare a lansat Apelul de propuneri pentru proiecte mici furnizate partenerilor din Republica Moldova!
12.02.2020      infoimpact.md   
 

Primăria din Puhoi așteaptă oferte pentru efectuarea lucrărilor de renovare a Casei de Cultură

      
09.09.2019     provincial.md

Primăria satului Puhoi din raionul Ialoveni așteaptă oferte pentru efectuarea lucrărilor de renovare a sălii mari de concerte din Casa de Cultură. Despre aceasta comunică fostul primar al localității, actual – deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Petru Frunze, informează Provincial.

Porivit fostului edil, peste 3 săptămâni vor fi demarate lucrările „și sper ca în anul 2020 vom redeschide sala după aproape 20 ani”, a scris Frunze.

„În acest an am renovat capital acoperișul și cu sprijinul partenerilor din România vom reuși să adunăm toată comunitatea în această sală cu însemnătate istorică pentru locuitori”, a conchis el.

Doina Secrieru