Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | APL vor fi susținute în procesul de consultare a vârstnicilor la nivel local!

vezi mai mult

Uniunea Europeană a lansat la Cahul programul „EU4Moldova: Regiuni-cheie”
19.01.2020      ziuadeazi.md   
 
Daniel Ioniţă: Autorităţile de la Bucureşti vor schimba logica finanţărilor pentru Republica Moldova
17.01.2020      tvrmoldova.md   
 
(interviu) Jumătate de viață în fotoliul de primar: Valentin Guțan, ales pentru al nouălea mandat la cârma orașului Cricova
16.01.2020      unimedia.info   
 
Cetățenii R. Moldova pot verifica ONLINE toate impozitele și taxele pe care le au de achitat
09.01.2020      www.ipn.md   
 
Bazinul „Dinamo” se va transforma într-un centru de nataţie ultramodern
07.01.2020      trm.md   
 

APL vor fi susținute în procesul de consultare a vârstnicilor la nivel local!

      
01.08.2019    

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, în parteneriat cu Departamentul Națiunilor Unite pentru Afaceri Economice și Sociale și Fondul ONU pentru Populație în Moldova, lansează Concursul de selectare a autorităților publice locale, care doresc să beneficieze de suport în procesul de consultare a vârstnicilor la nivel local și crearea organizațiilor de susținere reciprocă a vârstnicilor.

Obiectivul este de a crește gradul de participare a vârstnicilor în procesul de luare a deciziilor, sporirii angajării vârstnicilor pe piața muncii, creșterii accesului și calității serviciilor de educație și calificare profesională pentru persoanele în etate.

La runda din anul 2019 nu pot participa APL care au beneficiat de suport din partea Ministerului în anul 2018. APL interesate vor expedia în adresa Ministerului o scrisoare-solicitare cu desemnarea a doua persoane responsabile: un reprezentant al APL care va fi responsabil de implicarea vârstnicilor în procesul de consultare și o persoană desemnată în calitate de mobilizator comunitar pe bază de voluntariat, cu vârsta de peste 60 de ani. Termenul limită de depunere a cererilor – 19 august 2019.

Serviciul de comunicare al CALM

Fișier:

Adresarea Ministrului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale către APL

Serviciul de comunicare al CALM