Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | La Edineț va avea loc un atelier de lucru cu tematica „Etapele practice pentru elaborarea Planului local de acțiuni în domeniul eficienței energetice”

vezi mai mult

Festivalul Plăcintelor și Sarmalelor s-a desfășurat la Chișcăreni, raionul Sângerei
20.09.2019      adrnord.md   
 
Forumul de afaceri din Regiunea de Dezvoltare Nord și-a deschis lucrările la Edineț
20.09.2019      adrnord.md   
 
Alegeri locale: CEC a stabilit câți primari și consilieri vor fi aleși pe 20 octombrie
20.09.2019      agora.md   
 
Proiect Nou La Colonița!
20.09.2019      colonita.md   
 
La Rîșcani are loc un târg expozițional de toamnă
20.09.2019      provincial.md   
 

La Edineț va avea loc un atelier de lucru cu tematica „Etapele practice pentru elaborarea Planului local de acțiuni în domeniul eficienței energetice”

      
11.06.2019     adrnord.md

Agenția pentru Eficiență Energetică (AEE), în calitate de autoritate administrativă în domeniul eficienței energetice, ține să Vă informeze că în perioada 17-23 iunie un atelier de lucru în cadrul Consiliului raional Edineț cu tematica „Etapele practice pentru elaborarea Planului local de acțiuni în domeniul eficienței energetice (PLAEE)”.

Evenimentul se va desfășura în cadrul Săptămânii Europene a Energiei Durabile în Moldova, organizează, cu susținerea Proiectului „Suport pentru modernizarea sectorului energetic în Republica Moldova” finanțat de Uniunea Europeană

Acest seminar se va axa pe acțiuni și pași practici care trebuie întreprinse de către managerii energetici pentru a elabora PLAEE - începând cu stabilirea inventarierii clădirilor publice, a sistemelor de iluminat stradal etc., inclusiv prezentarea instrumentului de finanțare „Credite pentru conservarea energiei oferite de NEFCO”.

La eveniment sunt invitați managerii energetici (reprezentați) ai raioanelor din vecinătatea raionului Edineț, precum și reprezentanți ai primăriilor orașelor mari din aceste raioane.

Totodată, în ziua evenimentului urmează să aibă loc o expoziție în aer liber, unde vor fi expuse cele mai răspândite tehnologii de producere a energiei din surse regenerabilă care sunt disponibile pe piața locală și pot fi utilizate de consumatori.

Atelierul de lucru se va desfășura la data de 18 iunie 2019, la Consiliul raional Edineț (or. Edineţ, str. Independenţei, 33).

Înregistrarea participanților va începe la ora 09:30.

Participarea poate fi confirmată până în data de 12 iunie 2019, la adresa electronică: alexandru.costin@aee.md sau telefonând la 069904461.