Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | La Colonița va fi construit un Centru Polivalent de Cultură și Agrement

vezi mai mult

Circa o treime din bunurile imobile din R. Moldova nu sunt înregistrate. Proiectul inițiat de Agenția Servicii Publice
21.02.2019      agora.md   
 
Se pregătește documentația tehnică pentru implementarea unui nou proiect de modernizare a serviciilor de alimentare cu apă și canalizare în raionul Dondușeni
20.02.2019     
 
Sesiune de informare privind elaborarea și depunerea propunerilor de proiecte în cadrul Programului Transnațional Dunărea 2014-2020
20.02.2019      adrnord.md   
 
Primari din Republica Moldova se reunesc cu primari din România
13.02.2019      infoprut.ro   
 
Un nou proiect de asigurare cu apă va fi realizat în raionul Donduşeni
12.02.2019      www.moldpres.md   
 

La Colonița va fi construit un Centru Polivalent de Cultură și Agrement

      
29.11.2018     provincial.md

Un Centru Polivalent de Cultură și Agrement va fi construit în satul Colonița, municipiul Chișinău, informează Provincial.

Potrivit paginii oficiale a localității, în proiect vor fi incluse construcția unei cantine sociale, cu pregătirea bucatelor, unde o dată pe zi (prânzul) va fi oferit gratuit persoanelor din familiile social-vulnerabile.

De asemenea, în acest Centru Polivalent va fi construit și un Centru de Reabilitare, unde conform unui program de lucru vor fi oferite consultații psihologice/psihiatrice persoanelor maltratate din familiile social-vulnerabile. Aceste servicii vor fi gratuite.

În incinta acestui Centru vor fi construite 2 săli de forță, dintre care: una de fitness – pentru toți doritorii, și a doua – pentru lupta liberă, pentru copii de toate vârstele.

La etajul doi va fi amplasat sala mare de sport, unde se va juca fotbal, volei, basket ș.a.

Până la finele acestui an vor fi finisate lucrările de proiectare, după care se vor începe identificarea surselor financiare pentru construcție.

Dina Roșca